Publicitat
Maresme · 22 de Març de 2011. 12:24h.

Primera estatua a Pujol en vida

L'expresident considera que "a Catalunya ha glaçat"

Primera estatua a Pujol en vida

Imatge del monument

L'expresident de la Generalitat Jordi Pujol va inaugurar -acompanyat de la seva dona, part de la família i alguns amics- la que és la primera estàtua amb la seva imatge a Premià de Dalt.

En el seu discurs, Pujol va reivindicar "la perseverança de la gent que l'ha influït al llar de la seva vida", com és el cas del seu avi matern, de qui va recordar “com un any va perdre una collita de patates primerenques per culpa d'una glaçada imprevista”.

Jordi Pujol va manifestar, “a Catalunya ha glaçat”, fent una al·legoria a l'actual situació per la crisi econòmica i per les complicades relacions polítiques amb l'Estat espanyol, i va afegir “nosaltres, però, hem d'aprendre la lliçó del meu avi i tornar a plantar perquè aquella collita es va salvar. Aquest és l´esperit que jo vaig mamar”.

Jordi Pujol va acabar la seva intervenció recordant que “no serem moguts i ens mantindrem amb convicció, sense parar la mà, ferms i sòlids a terra, com l´estàtua d´en Xavier Martos que acabem d´inaugurar”.

L'alcalde, Joan Baliarda, va destacar en el seu torn de paraula “el recolzament dels veïns a la iniciativa, l´estreta vinculació del President amb el nostre poble –fent menció a la ruta sobre la seva infantesa encetada fa pocs dies- i al fet que Premià de Dalt ha estat el primer municipi en fer l´expresident fill adoptiu (1997), el primer poble en dedicar-li una plaça (2006) i ara el pioner en homenatjar-lo amb una escultura”.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Ramon, Barcelona, 23/03/2011 - 13:23

Menteixes, Miralles. Sarkozy també té un monument. I Berlusconi moltíssims.

#7 Jotapé, Terrassa, 23/03/2011 - 09:33

Sembla que estigui a punt de llançar-se a la piscina des del trampolí.

Qui és l'escultor?

#6 Miralles, Barcelona, 22/03/2011 - 22:16

Corea del Nord i Catalunya, (i pot ser també a la Libia d'en Gadafi) son els únics paissos on s'aixequen estàtues als dirigents que encara no son morts. De conya!

#5 Bacus, Tarragona, 22/03/2011 - 17:51

Menys estàtues que després si caguen els coloms i es fan malbé. Aprofitem els diners per coses útils com per exemple crear llocs de treball, i ajudar les empreses. Que us sembla la idea ? i jo no cobre per escalfar cap cadira del parlament.

#4 jk, vic, 22/03/2011 - 17:25

¿Y quien la paga? no será con dinero publico? capaces seria estos ultracatalanistas son capaces de eso y de mas y sino meren dónde va a parar las subveciones en vez de ir a hospitales y escuelas