Publicitat
Baix Penedès · 11 de Juny de 2015. 10:40h.

Primers pactes a Catalunya entre PSC, PPC i Ciutadans

A Calafell s'alien per desbancar CiU de l'alcaldia

Primers pactes a Catalunya entre PSC, PPC i Ciutadans

Ferre, Parera i González

Primers pactes a Catalunya entre PSC, PPC i Ciutadans per desbancar CiU: a Calafell (Baix Penedès) s'han aliat per fer fora la federació nacionalista.

El partit més votat i amb més regidors el passat 24-M s’ha vist desbancat per un acord entre el PSC, el PP i el partit municipalista UAM, que rebran el suport puntual de Ciutadans en els punts claus.

Els cinc regidors del PSC sumats als sis que tenen les altres tres forces permetran que Ramon Ferré sigui investit alcalde aquest dissabte. L’acord ha aixecat polèmica a Calafell, ja que significa deixar a l’oposició a la força més votada, CiU, que va treure sis regidors als comicis.

Però no només per això. Ramon Ferré, el proper alcalde, està actualment imputat per un suposat delicte de prevaricació i falsedat documental per un conveni urbanístic signat el 2001, quan era regidor d’Urbanisme, que havia de permetre la construcció d’una zona comercial a la finca de la masia de Cal Perotet.

Joan Olivella, el fins ara alcalde de CiU, s’ha mostrat molt “sorprès” per l’acord, especialment per l’actitud de Ciutadans, que no ha tingut miraments a donar suport a un imputat “només perquè no volen un alcalde sobiranista”. Olivella també es mostra dolgut amb el PSC, ja que aquests s’havien postulat des del principi per una sociovergència.

Tejedor i Ferré

Publicitat
Publicitat

39 Comentaris

Publicitat
#24 sr Pepito, Lérida, 11/06/2015 - 21:15

Espero que no sean los últimos,todo es empezar .

#23 Bisagras Rivera, Por los platós de TV...pregunten....., 11/06/2015 - 20:15

Bisagraaas, tengo bisagraaaas, oigan, para casi todos, ya sean del PP, PSOE, de lo que sea oigaaaa, con tal de que que yo siga con el momio que dejó Rosa Díez.
Bisagraaaaas marca El Cambio Sensato, oigan, vaya cambio oigaaaaan, bisagras para que todo siga iguaaaal, oigan. menuda regeneración, oigan

#22 Daniel , Bcn, 11/06/2015 - 18:07

Quina pena el PSc, amb els feixistes...

#21 Pablito, Barcelona, 11/06/2015 - 15:53

Sacar a los nacionalistas del poder siempre para los catalanes de a bien será una buena noticia.
Un viva a Calafell y ojalá se contagiara y en más municipios, las agrupaciones democráticas los sacaran del poder a estos embusteros trincadores que tanto mal han hecho a los catalanes.

#21.2 Xipolleig, Barcelona, 11/06/2015 - 17:40

" catalanes de a bien", suposo que volies dir " catalanes de bien", i és el mateix que deia el franquisme, " españoles de bien".
Es comença a etiquetar entre bons i mals catalans, bons i mals alemanys, bons i mals espanyolsi ja sabem com s'acaba.
Els nacionalconstitucionalistes sou com sou

#21.3 Hector, bcn, 13/06/2015 - 13:03

Pablito, ni me gusta cuando los indepes dicen catalanes de bien o buenos catalanes, ni me gusta cuando lo dicen los unionistas.
No hay buenos o malos, son ideologias distintas y cada una tiene sus cosas buenas y sus cosas malas. Asi que evita cualificarlos como buenos o malos.

#20 Papaluna, Barcelona, 11/06/2015 - 14:48

I a Badalona? Què?

#20.1 Miquel, Badalona, 11/06/2015 - 16:05

A Badalona, per una banda els xenofobs i racistes que donen suport a l'Albiol , i per l'altra els partidaris del civisme, la tolerancia,l'educació i la cultura que donen suport a la Sabater.