Publicitat
Baix Penedès · 9 de Novembre de 2010. 22:01h.

Problemes al Vendrell per tirar endavant els pressupostos

El PPC denuncia "la dependència que CiU té de PxC"

Problemes al Vendrell per tirar endavant els pressupostos

L'alcaldable de Plataforma x Catalunya al Vendrell, August Armengol

El grup de Plataforma x Catalunya -que encapaçala August Armengol- ha anunciat que no pensa donar suport als propers pressupostos de l'Ajuntament. El Vendrell està governat per CiU, en minoria amb 7 regidors, mentre que l'oposició està formada per 7 regidors del PSC, 4 de Plataforma per Catalunya i 1 d'Esquerra. Malgrat tot, CiU comptava amb el suport de PxC que, en aquesta ocasió, ha optat per no recolzar el nacionalistes pel que fa als pressupostos.

Al respecte, el regidor del Grup Municipal del Partit Popular a l’ajuntament del Vendrell, Ricardo Jovani, ha denunciat que “la dependència que CiU té de Plataforma per Catalunya posa en risc els pressupostos del municipi”. Amb aquestes manifestacions, Jovani feia referència al fet que l’equip de govern del Vendrell no aconsegueix el suport de PxC per aprovar les ordenances municipals.

Pel polític popular vendrellenc, “la irresponsable tria de company de viatge per part de CiU, ara té conseqüències i les conseqüències les pagaran tots els veïns, i veïnes, de la vila del Vendrell”. Ricardo Jovani ha declarat que “CiU haurà de respondre davant dels ciutadans del Vendrell per posar el nostre consistori en mans de PxC”.

Per últim, el polític popular ha explicat que “en temps de crisi, quan els ciutadans busquen respostes en els seus representants, és hora de ser generós. El Partit Popular està obert a parlar de propostes sèries i lògiques que donin solucions reals als problemes reals del Vendrell”.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat