Baix Llobregat · 28 d'Octubre de 2011. 16:22h.

PSC, ICV i ERC qüestionen unes obres de CiU a Martorell

Romeva diferencia entre urbanitzar l'Anoia i el Besòs

PSC, ICV i ERC qüestionen unes obres de CiU a Martorell

Romeva, Obiols i Junqueras, durant la visita a Martorell

Els eurodiputats Raimon Obiols (PSC), Raül Romeva (ICV) i Oriol Junqueras (ERC) han visitat avui Martorell (Baix Llobregat) per denunciar l'aparcament construït per l'Ajuntament, governat per CiU, en una zona inundable del riu Anoia. Romeva ha criticat "la política de fets consumats" perquè "hi ha una directiva europea que s'ha de complir".

L'eurodiputat ecosocialista també ha manifestat que "una cosa és arreglar un entorn deteriorat i l'altra és fer un aparcament", però ha diferenciat entre la urbanització del riu al Besòs i a Martorell. Romeva ha demanat e-notícies que "no barregi" quan se li ha preguntat quina diferència hi ha.

Obiols ha explicat, per la seva banda, que "hem tramitat una pregunta a la Comissió Europea demanant si aquest projecte s'adequa a la diretiva europea", però ha admès que "no és una pregunta només informativa, és una forma de pressió".

El dirigent socialista ha insistit que "jo sóc geòleg, però no cal ser geòleg per veure que és zona inundable" tot i que també ha reconegut que "hi ha la demanda de la gent a tenir places d'aparcament".

El president d'Esquerra ha declarat finalment que la zona "no compleix el pla general, la directiva de l'aigua i el reglament sobre zones inundables i, per aquesta raó, ara hem fet una pregunta a la Comissió Europea i estem estudiant la possibilitat de presentar una petició per part de les entitats de Martorell davant la comissió de peticions del Parlament Europeu".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Daserrout, BCN, 30/10/2011 - 11:34

Pobrissons, fan pena, amb tot el poder que han tingut durant 7 anys i ara el tripartit només els hi serveix per qüestionar un aparcament a Martorell.