Publicitat
Baix Penedès · 15 d'Abril de 2013. 21:38h.

PxC denuncia els membres de la CUP que els titllen de "racistes"

També estudien si denunciar al diputat Quim Arrufat

PxC denuncia els membres de la CUP que els titllen de "racistes"

El diputat Quim Arrufat, durant la roda de premsa

Plataforma per Catalunya (PxC) ha passat a l’acció després que diversos col·lectius d’esquerres de la zona del Penedès, liderats per la CUP, anunciessin la setmana passada una gran manifestació contra el partit que lidera Josep Anglada. L’ofensiva de PxC passa per denunciar davant la justícia tots aquells que els acusen de ser “racistes”.

Així, ja s’han tramitat denúncies contra el portaveu de la CUP al Vendrell, Rubèn Suan, i contra una de les membres del partit a la mateixa ciutat, Gemma Altarriba, ambdós per fer servir aquest apel·latiu. El principal dirigent del partit al Vendrell, August Armengol, ha explicat a aquest mitjà que també estan estudiant denunciar el diputat Quim Arrufat, que va prendre part en la roda de premsa en què es va anunciar la manifestació.

Les denúncies es basen en l’ús de la paraula racista que han fet els membres de la CUP. Armengol apunta que el racisme “està tipificat com a delicte al codi penal, amb el qual aquells que ens defineixen així ens estan atribuint un delicte que nosaltres no hem fet”. Per això, PxC també estudia si denunciar tots aquells que van comparèixer a la roda de premsa aguantant un paper on hi posava: “PxC racistes i feixistes”.

En la roda de premsa feta el passat dimarts, Quim Arrufat va comminar la gent a “plantar cara al feixisme i el racisme al carrer, per fer sentir a PxC la por que ells usen amb el tema de la immigració”. La gran manifestació per “impugnar el discurs” del partit d’Anglada està prevista pel proper dia 29 de juny a la capital del Baix Penedès.  

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 trescci, bcn, 16/04/2013 - 11:28

Hola feixistes de Plataforma x Cagar sou una colla de racistes, apa ja em podeu denunciar!

#9 Carme Cruces, Girona, 16/04/2013 - 09:46

Aquests de les CUP no tenen res a fer amb PxC.

#8 Oriol Agramunt, Berga - Catalunya, 16/04/2013 - 08:59

Aquests elements de les CUP-UCFR són uns feixistes d'extrema esquerra que volen portar a Catalunya una dictadura comunista com Cuba, Corea i també són amics de partits com Bildu, propers a ETA Haurien de ser il · legals per no permetre la democràcia per a un partit legal com PxC.

#7 Carles, Cunit, 16/04/2013 - 02:00

On s'ha ignorat i mirat cap a una altra banda PxC com al Vendrell ha passat el que ha passat (4 regidors). Quan s'hi ha plantat cara i s'ha denunciat el seu racisme, han fet el ridícul a les urnes. per exemple, a Vilanova.

#6 peter, bcn, 16/04/2013 - 01:09

Membres de LES CUP, també estaria bé, que denunciessiu a CDC, ERC...crec que en aquestes files, hi ha forçes racistes ! ohhh Marta, Marta Ferrussola.olele,olala...