Publicitat
Anoia · 30 de Maig de 2012. 17:08h.

PxC denuncia tallers tèxtils clandestins a Igualada

Robert Hernando assenyala que "jo mateix vaig entrar en un d'ells abans de denunciar-lo"

El partit ultra Plataforma per Catalunya (PxC) ha denunciat que "a Igualada hi ha una xarxa de tallers tèxtils clandestins". La formació liderada per Josep Anglada ha penjat un vídeo amb imatges d'un suposat taller il·legal de persones d'origen xinès.

El regidor Robert Hernando ha assenyalat que "de moment hem localitzat dos tallers clandestins però estem voltant uns quants més, jo mateix vaig entrar en un d'ells abans de denunciar-lo  a Igualada, però també creiem que hi han a Vilanova del Camí i Òdena; anirem denunciant un a un tots els que trobem perquè la seva existència significa competència deslleial a un sector que ja està prou castigat".

Segons PxC, en aquests tallers "treballa gent originària de la Xina que prenen la feina il·lícitament a la gent de casa que paga els seus impostos i les seves llicències, a tallers de tota la vida que veuen com el poc treball del sector va a parar a mans de pocavergonyes que no compleixen amb la legalitat".


Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Pilar, Mrulandia (abans Igualada), 21/06/2012 - 07:34

Ara es desperta en Robert.
A igualada i rodalies sempre hi han hagut, hi han i hi hauran tallers clandestins. Mal aniria que no n'hi haguessin. Amb l'atur tan gran que tenim a la nostra comarca tothom estaria roban pel carrer. I ja prous lladres que hi ha dins la politica, nomes ens faltaria aixo

#1 LOLA, BARCELONA, 30/05/2012 - 17:22

Ara resulta que no es poden denunciar comerços il·legals perquè es de feixistes... el que dic: pxc = negres immigrants inadaptats=klukluxklan...