Publicitat
Vallès Occidental · 17 de Gener de 2011. 18:49h.

PxC es presentarà "en un mínim" de set municipis

A Terrassa, Rubí, Santa Perpètua de Mogoda, Cerdanyola del Vallès, Barberà del Vallès i Ripollet

PxC es presentarà "en un mínim" de set municipis

Anglada, durant la junta comarcal del Vallès Occidental de PxC, a Terrassa

El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha anunciat que el seu partit es presentarà "en un mínim" de set municipis al Vallès Occidental en les properes eleccions municipals. La formació ja ha presentat sis candidatures: Terrassa, Rubí, Santa Perpètua de Mogoda, Cerdanyola del Vallès, Barberà del Vallès i Ripollet.

Tanmateix, ha fet esment de que hi ha diverses candidatures en una fase final per ser presentades en breu. Entre aquestes hi ha Sabadell, Sant Cugat del Vallès, Castellar del Vallès i Sentmenat, entre altres.

D'altra banda, Anglada ha aprofitat la seva visita a Terrassa per criticar el nou director general d'Immigració de la Generalitat, Josep Pla, "regidor de CiU a Badalona, on la seva catastròfica política migratòria ha convertit a aquesta ciutat en una de les més conflictives del país”.

Per últim, ha dit que “amb aquest nomenament, Artur Mas confirma que el seu Govern continuarà amb la mateixa política migratòria suïcida que va caracteritzar al nefast tripartit”, ha afegit Anglada, per a qui “PxC és l'únic mur de contenció que tenim els autòctons catalans davant el tsunami migratori que amenaça amb esborrar la identitat de Catalunya”.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Joan, BCN, 17/01/2011 - 23:23

Poco a poco, municipio a municipio, este pueblo empieza a abrir los ojos. Endavant PxC

#1 julius, bcn, 17/01/2011 - 22:16

Si els electors fossin capaços d'ídentificar els seus problemes personals i col.lectius amb la política, PxC ompliria els ajuntaments i el parlament.