Publicitat
Maresme · 15 de Juliol de 2011. 22:24h.

PxC marca l'agenda a Mataró

CiU accepta un pacte de mínims a canvi del suport de la formació d'Anglada

PxC marca l'agenda a Mataró

Mònica Lora, durant el Ple

El Grup Municipal de Plataforma per Catalunya (PxC) a l’Ajuntament de Mataró ha votat a favor de la majoria de punts del Ple del cartipàs després d’arribar a un compromís amb el l’alcalde de CiU, Joan Mora, que ha acceptat abans del Ple una sèrie de punts del programa de PxC, mitjançant un de pacte de mínims.

Segons la formació presidida per Josep Anglada i liderada per Mònica Lora a Mataró, es tracta "d'un full de ruta que farà que nomes sota el seu estricte compliment PxC continuï donant suport al govern de CiU durant aquet mandat sempre i quan les seves propostes siguin beneficioses per la gent de casa de Mataró".

Entre les propostes de mínims que ha acceptat estudiar l'equip de govern de CiU està "dur a terme inspeccions periòdiques per tal d'acabar amb les contínues infraccions dels comerços regentats per immigrants que contribueixen a la competència deslleial".

També "aprovar una moció al primer ple de la legislatura que veti l’ús del burka i el nicab als edificis municipals" o "posar en coneixement de la Policia Nacional, únic cos policial amb competències en matèria d'estrangeria, les dades del padró municipal de manera periòdica".

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#9 Pere, BCN, 17/07/2011 - 19:21

Massa moros . pagarem això de ser TOUS

#8 Carles , Mataró , 17/07/2011 - 15:30

Jo vaig está al Ple i vaig reconeixer entre el públic al del video de la comba el Robert Hernando Secretari general i en tot moment estaba envíant sms a la Mónica Lora inclus si no es per ell la Mónica Lora hauria marxat de la sala en el moment que es va emprenyar amb el Mora

#7 josepxicot, barcelona, 16/07/2011 - 22:07

Allà on PxC treu representació,condiciona la polí
tica municipal,crec que els temps estan canvian
que els identitàris fan bè la seba feina,són nece
ssaris davant del que ens venen a favor del ex
tranys,que sols ens arriben per rebre millor trac
te que els nostres.Prou de vividors.

#6 Jordi, bcn, 16/07/2011 - 19:13

PXC te a CiU agafat pels "dellonsas"

#6.1 Daserrout, BCN, 16/07/2011 - 19:57

Fins fa poc a Cat. ha estat governant un partit d'extrema esquerra 7 anys i tant contents. Encara que governi un d'extrema dreta tampoc pasarà res.

#5 Luis, Mataro, 16/07/2011 - 14:41

Y mientras el PP dando su apoyo sin aplicar nada de su programa a cambio. Su portavoz se ha lucido, y mientras con dos cargos. El de aquí y el del consell comarcal. Hay gente más preparada y formada en ese partido y no son concejales.