Publicitat
Vallès Occidental · 28 de Setembre de 2010. 12:20h.

Què hi diu, Bibiana Aído?

Un càrrec socialista tracta de "madame" i "excrement mental" una candidata d'ICV

Què hi diu, Bibiana Aído?

Pepe González, tinent d'alcalde del PSC a Castellar

El tinent d’alcalde i regidor de comunicació de Castellar, Pepe González (PSC), ha titllat de "madame" a la cap de llista de Castellar per ICV-EUiA, Eva Clariana, després que aquesta formació denunciés els anuncis d'un prostíbul a l'esmentada localitat del Vallès. González, a més, atribueix la denuncia a "excrements mentals".

Des d'ICV es vol fer palès ara "la doble moral del PSC en polítiques d'Igualtat". "Per una banda crea una regidoria de Polítiques d'Igualtat a Castellar i per l'altra permet la difusió d'anuncis vexatoris per a les dones", lamenta.

Al mateix temps, ICV condemna "les sortides de to del regidor González, de qui espera una rectificació". "Sorprèn que l'únic argument utilitzat des del PSC per demanar-ne la retirada obeeixi a una qüestió d'imatge i no al contingut dels anuncis", conclouen.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 ciutadà emprenyat, Castellar del Vallès, 30/09/2010 - 16:41

Aquest senyor és de sobres conegut al nostre municipi. No és la primera vegada que pixa fora de test. La última i més sonada que ara recordo va ser a la festa dels bombers.
Un gran demòcrata.

#12 albaro, sabadell, 29/09/2010 - 19:19

dimision ya!!!!

#11 marc, castellar, 29/09/2010 - 18:39

vaig votar a l'ignasi en les ultimes elecciones pero vist el que he vist que no compti amb el meu vot, aquest tipus de gent que té al seu costat li fan més nossa que servei, crec que el psc ha tocat fons amb aquests tipus de comentaris a tercers

#10 Mari, Castellar, 29/09/2010 - 16:11

A aquest individu ja el coneix tota la gent de Castellar, com les gasta i el poder que té a l'ombra de l'alcalde. És un prepotent i un masclista que a la seva vida privada també ha fet de les seves, la seva sra. ha hagut de marxar del poble.
Esperem que l'any vinent no guanyin.

#9 miquel, castellar, 29/09/2010 - 09:28

a aquests socialistes no els tornarà a votar ningú, quina mala imatge pel nostre municipi, i amb aquest personatge el PSC de Castellar ha tocat fons,,