Pla d'Urgell · 12 de Novembre de 2009. 08:34h.

Querella contra una alcaldessa del PSC per prevaricació

Teresa Ginestà, de Mollerussa, citada a declarar juntament amb dos regidors

Querella contra una alcaldessa del PSC per prevaricació

Teresa Ginesta, en una imatge d'arxiu

L'alcaldessa de Mollerussa, Teresa Ginestà, el primer tinent d'alcalde, Eduard Comalada i el regidor d'Urbanisme, Francesc Reixachs, han estat citats a declarar el proper dilluns 23 de novembre al jutjat de Lleida per la querella criminal interposada per l'arquitecte municipal que va ser apartat del seu càrrec, al seu entendre, per "no signar" tot allò que l'equip de govern (PSC) volia en matèria urbanística.

L'arquitecte va ser suspès de la seva feina després que col·laborés amb una entitat ciutadana (Platònic.cat) en facilitar-los informació sobre els vials entre Mollerussa i la veïna Miralcamp perquè l'entitat volia sotmetre-ho a debat entre els ciutadans als fòrums de debat del seu portal. La querella detalla tot un reguitzell d'operacions urbanístiques en què l'arquitecte va negar-se a donar suport ja que hi detectava "procediments irregulars" i interpreta que aquest va ser el motiu real de la suspensió de les seves funcions.

L'alcaldessa, per la seva banda, ha volgut deixar clar que "no és cert que obliguéssim ningú a fer cap informe" i ha aclarit que aquesta querella no és per mobbing urbanístic sinó per presumpta "prevaricació". També ha explicat que a l'arquitecte se li va obrir un "expedient disciplinari" com a funcionari i ha recordat que el cas està en mans de la justícia, en qui ha mostrat la seva confiança i respecte.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#21 Sra. Conill, Mollerussa mon amour, 13/11/2009 - 11:38

Cunillera,cunillera, posa ordre a Mollerussa i no només al Parlament, maca, que per una vegada que guanyem una alcaldia al Pla d'Urgell encara ens la fotran al 2011 per la nostra ineptitud i despotisme!!!

#20 Kropotkin, Vic, 13/11/2009 - 09:18

Si és que no teniu remei... (Aneu a pinyò fix.): Venga, que se nota que eres Oriol Pujol... ¿Porque no usas tu nombre real? ¿Cuando nos explicareis lo del 3% que robabais?

#19 Rüstu, Groningen, 12/11/2009 - 22:20

Mollerussa és la Marbella de Ponent. I Teresa Ginestà, evidentment, exerceix de Jesús Gil.

#18 Si és que no teniu remei..., Aneu a pinyò fix., 12/11/2009 - 21:59

Kropotkin, la foto.

Encara esperem la foto d'en Lorenzo Sanz.

Emmanillat.

#17 Kropotkin, Vic, 12/11/2009 - 20:04

Esta gente debe estar muy acostumbrada a ser acusados de prevariación porque encima le da risa el tema... Bueno, si el tema se juzga en Cataluña igual tiene razón (como Millet).