Publicitat
Vallès Oriental · 31 de Gener de 2011. 13:49h.

Querella criminal contra un alcalde de CiU

Acusen Rafael Ros de "presumpta prevaricació" a La Roca del Vallés

Querella criminal contra un alcalde de CiU

Rafael Ros (foto:liniavalles)

El veí de La Roca del Vallès Jaume Gispert ha presentat una querella criminal contra l'alcalde Rafel Ros (CiU). Gispert denuncia la construcció d'un mur a la seva propietat que li impedeix l'accés a casa seva per un camí veïnal i que era el camí de pas per anar a Céllecs.

En aquest sentit, asegura que abans de les eleccions de 2007 Ros li va demanar a Gispert que no emprengués accions i que, un cop a l'ajuntament tot quedaria solucionat. Gispert lamenta no haver rebut cap solució i ha presentat una querella criminal contra l'actual alcalde de la Roca del Vallès.

En aquesta s'indica que Gispert "interposa querella criminal contra Rafael Ros i Penedo, alcalde de la localitat de la Roca del Vallès, com a possible responsable d'un presumpte delicte de prevaricació dels previstos i penats en l'article 404 del Codi Penal, així com d'un possible delicte sobre l'ordenació del territori dels proveïts i pensats en l'article 320, un possible delicte sobre el patrimoni històric dels previstos i pensats en l'article 322 del Codi Penal i un possible delicte contra els drets cívics previst i penat en l'article 542 del Codi Penal".

De prosperar la querella criminal, Ros podria ser inhabilitat per a càrrec públic entre 7 a 10 anys i una pena de presó que oscil·la entre l'any i sis mesos als quatre anys, a més d'una multa econòmica.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Rafael, Mataró, 31/01/2011 - 22:39

Com sempre, no cal que siguin de CiU o del PSOE o de PP... o del qualsevol altre partit. Siguén un polític, no li passarà res. Com a molt li faràn retirar i res més.

#2 LILI, sta.Agnes de Malanyanes, 31/01/2011 - 20:45

Doncs jo penso que el Sr. Rafael Ros, ho està fent força bé, em aquest moments que estem val la pena fer balaç de tot l'esforç que ha fet l'ajuntament durant aquest mandat.

Molta sort!

#1 Ramon, Barcelona, 31/01/2011 - 16:57

Aquest Ros no és aquell que deia que si remenes la barreja surt més bona i el client queda content?