Carles Martí explica que Montilla va demanar Hereu que plegués i Zaragoza afirma que no tenien preferències

Qui diu mentides?

José Zaragoza i Carles Martí

El primer secretari de la federació de Barcelona del PSC, Carles Martí, ha reconegut que la figura de Jordi Hereu com a alcaldable estava més que qüestionada des de dins del partit. Ningú però no li va "exigir" que llencés la tovallola "perquè evidentment a l’alcalde no se li exigeixen les coses. Però sí que des de la direcció nacional se li havia demanat, i molts membres havien donat la seva opinió oberta i sincera que (Hereu) no era el millor candidat", ha explicat en declaracions a COMRàdio. I una de les persones que ho va fer va ser l’encara primer secretari del PSC: "el senyor Montilla en una reunió privada i personal".

"Amb la direcció nacional és obvi que hi havia una discrepància de criteris. Creien que s’havia de confiar en un altre candidat. Però ara el debat s’ha acabat i la direcció donarà suport a la proposta de la federació de Barcelona", ha afegit. Segons Carles Martí, "totes les qüestions relacionades amb el congrés ni s’han començat a escriure, no estem ni a les beceroles. Això vindrà després de les municipals".

Per la seva banda, el secretari d’Organització del PSC, José Zaragoza, ha assegurat que la direcció del PSC "no tenia preferències" en les primàries de Barcelona i ha destacat la qualitat de l’alcalde Hereu al capdavant d’un model de ciutat que és "d’èxit, equilibrador i que no margina la gent". També el gran actiu de Montserrat Tura, de qui ha destacat la seva implicació i que "farà tot el possible perquè Barcelona guanyi". En aquesta línia, Zaragoza ha recalcat que el PSC "està treballant amb intensitat per construir la nostra alternativa i amb això hem tingut un impuls molt fort", tot afegint que "estem millor que ahir i menys que demà", alhora que ha augurat que "anem repuntant i tindrem uns resultats que no s’esperen la resta de partits polítics".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Ramon, Barcelona, 22/02/2011 - 11:46

VISCA, VISCA, VISCA, LES PRIMÀRIES SOCIALISTES. Llàstima que no en facin sempre.

#8 Igualada amb ERE, Igualada capital del ATUR, 22/02/2011 - 11:09

Qui diu mentides?
Tractan-se de socialistes, TOTS DIUEN MENTIDES.
Son els reis de l'enganyifa, que fins i tot s'embauquen entre ells.

#7 Salva, Bcn, 22/02/2011 - 09:57

Una parella de vomitera.

#6 Marga, Barcelona, 22/02/2011 - 00:52

"en Carles Marti amb Ciutat Vella on va tenir un paper molt i molt fosc" - amb la dimisió de la consellera Itziar González per amenaces de mort inclus. No se res de Zaragoza, però de Martí, una mica, i no m'agrada gens.

#5 Ramon, Barcelona, 21/02/2011 - 23:37

Cap al polígraf s'ha dit, que l'Esteban ja l'ha deixat lliure. El PSC ja fa dies que ha deixat de ser un sainet. Ara és un esperpent.