Publicitat
Gironès · 22 de Juny de 2011. 18:52h.

Reagrupament deixa ERC sense regidor a Girona

El TSJC ratifica els resultats electorals i desestima el recurs d'Esquerra

Reagrupament deixa ERC sense regidor a Girona

Carles Bonaventura, amb el carnet d'ERC, en una imatge d'arxiu

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha ratificat els resultats electorals a la ciutat de Girona i manté el tercer regidor per la CUP, que en aquest cas correspon a Reagrupament, mentre que ERC es queda sense cap representant.

La resolució del TSJC ha desestimat el recurs interposat per ERC, en relació amb diversos vots nuls que volia que fossin considerats vàlids, perquè els resultats a la ciutat de Girona es mantenen igual com van ser proclamats per la junta electoral.

Aquests resultats comporten que la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) -que a la ciutat de Girona concorria en coalició amb Reagrupament (RCat)- obté tres regidors, mentre que la candidatura d'ERC, que encapçalava la excomisionada d'Universitats Blanca Palmada, no aconsegueix entrar al consistori.

El tercer regidor obtingut per la CUP és el primer candidat de Reagrupament (Rcat), Carles Bonaventura, que finalment serà present a l'ajuntament de Girona.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#8 pepito, barcelona, 26/06/2011 - 14:46

lo siento por girona, han sustitiudo a una inutil como la palmada de la que todavia echan pestes en universitats a un friki vividor e iluminado como es el buenaventura ese.

#7 jk, vic, 23/06/2011 - 12:51

cuaaaaaaaanto me alegra

#6 jojojojoooooo, wide is castilia, 23/06/2011 - 11:36

si de cas seran els gironins qui els deixa sense regidor...

#5 Tio Canya, Girona, 23/06/2011 - 10:16

Bé per en Carles,.Ara cal treballar molt amb sentit comú i no anar en contra dels ciutadans i volguer fer una Palau Reial a la Devesa i altres collonades.Cal fer costat als ciutadans no als arquitectes,constructores, bancs, i poders fastigossos Ajudeu a fer la vida comoda als ciutadans no al reves

#4 Manel de Sant Antoni, SANT ANTONI DE MAR (Baix Empordà), 23/06/2011 - 02:58

Enhorabona Carles. Ara cal anar per feina.