Publicitat
Barcelonès · 30 de Gener de 2011. 20:32h.

Reagrupament fa pinya amb Portabella

Representants del partit de Carretero assisteixen a la proclamació del cap de llista a Barcelona

Reagrupament fa pinya amb Portabella

Marc Viñolas, Roger Granados, David Vinyals i Xavier Borràs

Representants de Reagrupament han assistit, com a convidats, a la proclamació de Jordi Portabella com a candidat a les eleccions municipals de Barcelona de la coalició d'Esquerra Republicana de Catalunya i Reagrupament Independentista. L'acte de proclamació, que s'ha celebrat a l'auditori de la Biblioteca Jaume Fuster, al barri de Gràcia, ha comptat amb l'assistència d'uns 180 militants de la Federació de Barcelona d'ERC. Per part de Reagrupament han estat presents Marc Viñolas, Roger Granados, David Vinyals i Xavier Borràs.

La coalició de la candidatura ERC-Reagrupament per a les eleccions del 22 de maig ha estat votada per la pràctica unanimitat dels presents amb el resultat de 167 vots a favor, 7 abstencions 1 vot en contra. Igualment, el candidat Jordi Portabella ha estat aclamat pel 83% dels vots, amb què ha aconseguit de ser el candidat més votat en la història recent d'Esquerra.

Portabella ha manifestat la seva voluntat d'encapçalar aquesta coalició per liderar un projecte de justícia i llibertat, de transparència i regeneració democràtica, de suma de voluntats per retornar a la ciutat els seus valors, pròxims a les perones i a les seves necessitats, tot atorgant a Barcelona la capitalitat d'Estat que mereix.

Reagrupament Independentista ha d'escollir els seus candidats a la llista de la coalició en un procés democràtic a les assemblees dels districtes de la ciutat de Barcelona, que s'iniciaran en els pròxims dies.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Josep Borras, TERRA ALTA, 31/01/2011 - 20:07

Ane-ho fent, ane-ho, que a la vostra diputacio ja estan posant gent de la seva perque en cas de guanyar Reagrupament no hi tingui lloc. Sou uns innocents. Recol·loquen gent de l' altra punta de pais que al seu territori ja no s' atreveixen ni a sortir al carrer. Feu-lo alcalde, feu.

#5 Confuci, Vic, 31/01/2011 - 19:20

Aquesta pinya, més que una pinya, serà com una "pinyata" que potser els portarà al CEL. Només els hi falta l'Ignasi en aquesta fila .
Reagrupament està baixant per una pista negra i al pobre ningú l'ha ensenyat a esquiar, però Esquerra tampoc en sap perque és cosa de burgesos.

#4 Grimm, Barcelona, 31/01/2011 - 10:40

Lamentable: molts vam pensar que Reagrupament era diferent. Però ara veig que l'únic que fan és donar ales als deliris egòlagtres del dèspota de'n Portabella. Ara sí que s'han autodestruit....

#3 Marc, Manresa, 31/01/2011 - 10:25

No s'han unit dos perdedors, s'han unit gent que estima Catalunya i si ERC es va equivocar fen el segon tripartit (que per això ha perdut tants vots), no se li ha de fer pagar tota la vida. I SI també s'hi hauria d'unir. Però crec que el seu objectiu és desunir, com fins ara ha fet en tot.

#2 Jaume, Juneda, 30/01/2011 - 21:59

S?han unit dos grups perdedors: ERC -que ha perdut més de la meitat del suport que tenia a les urnes- i RCat, que no ha pogut ni entrar al Parlament. Cap independentista amb dos dits de front pot votar aquesta coalició de perdedors. El gradualisme ja veiem on ens ha portat, després de 7 anys.