Publicitat
Urgell · 2 de Març de 2011. 17:43h.

Reagrupament i Solidaritat es presenten junts a Tàrrega

La formació de Carretero encapçalarà la llista ja que va obtenir més vots que SI en les eleccions al Parlament

Reagrupament i Solidaritat es presenten junts a Tàrrega

Jaume Ponsarnau amb un membre de Solidaritat, en la presentació de l'acord

Reagrupament i Solidaritat Catalana per la Independència han decidit unir les seves forces i presentar una candidatura conjunta per a les properes eleccions municipals al municipi de Tàrrega (Lleida).

La coalició s'ha configurat segons els resultats de les darreres eleccions al Parlament, pel que la llista està encapçalada per Jaume Ponsarnau, de Reagrupament, que va obtenir més vots que Solidaridad en les autonòmiques.

Les dues formacions independentistes asseguren que la candidatura romandrà oberta, directament o indirectament, a totes aquelles persones o partits que vulguin compartir les seves "anhels de llibertat" i treballar per la ciutat.

"La independència no només és una cosa dels independentistes, sinó que és de tothom", assenyalen Reagrupament i Solidaritat en una nota, en què subratllen que el seu signe d'identitat és l'independentisme transversal i que per tant el seu projecte pot aglutinar "a tot aquell que vol l'alliberament nacional"de Catalunya.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 merce, Tarrega, 06/03/2011 - 21:54

Era necessaria la unio dels independentistes per treure la mediocritat de l'ajuntament. Amezaga esta derrotat i Jordi Ramon ha demostrat ser un inutil vividor de la politica, tothom ho sap. Ponsarnau pot fer forat a CIU. Endavant RC SI (4 regidors i govern amb CIU)

#2 Josep Maria Sala, Mollerussa, 04/03/2011 - 11:36

M'agradaria saber si el pacte de Reagrupament a Tàrrega serà amb la Coalició "Solidaritat Catalana per la independència" o amb el partit Democràcia catalana.

Gràcies

#1 la guineu del reguer, tarrega, 03/03/2011 - 08:03

ha ha un bony a l'ajuntament, a causa dels desprposit de psc i ciu encapçalats pel joan amezaga i amb la tonteria del jordi ramon/erc/, que si fossim una empresa normal ja faria anys que no existiriem.