Publicitat
Ribera d'Ebre · 22 de Setembre de 2010. 20:43h.

Reagrupament supedita el cementiri nuclear a l'Estat propi

El partit de Carretero afegeix que "en cap cas hauria d'anar ubicat a les Terres de l'Ebre"

Reagrupament supedita el cementiri nuclear a l'Estat propi

oan Carretero, Rut Carandell, Ferran Pujol i Jaume Fernández, després de ser proclamats candidats

Reagrupament, la formació liderada per Joan Carretero, ha indicat en un comunicat que "es compromet a impedir qualsevol cementiri nuclear mentre no tinguem estat propi". Però matisa que "en un futur, el magatzem de residus nuclears mai hauria d’anar ubicat a les Terres de l’Ebre, ja que aquesta zona ha complert amb escreix la quota de solidaritat energètica".

Carretero, i el cap de llista per la demarcació de Tarragona, Ferran Pujol, van signar el passat dilluns un document davant del portaveu de la Coordinadora Anticementiri Nuclear de Catalunya (CANC) en el que es comprometieron a "incloure al seu programa electoral el rebuig a la instal·lació d’un cementiri de residus radioactius (MTC) a Ascó o a qualsevol municipi de Catalunya, mentre no tinguem un Estat propi, i a defensar per tots els mitjans aquest posicionament durant la propera legislatura per impedir-ho". I, en un segon punt, a que aquesta instal·lació "en cap cas hauria d’anar ubicat a les Terres de l’Ebre, perquè creiem que aquesta zona de Catalunya ja ha complert amb escreix la quota necessària de solidaritat energètica".

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#18 Joan, Amposta, 23/09/2010 - 10:11

No nos engañemos: Reagrupament no pinta una p... m... ni aquí ni en la China. Así que a callar, y que procuren sacar un representante para poder robar a los catalanes via subvenciones, que es lo que básicamente les interesa

#17 Cisco Kid, bcn, 23/09/2010 - 00:20

el dia 1 vence la cuots del préstamo sindicado por TODOS los bancos de ESPAÑA a la Gene. Así que A PAGAAARRRRR

#16 Cisco Kid, bcn, 23/09/2010 - 00:17

y después de oponerse al cementeri porque es de España, tras la independencia se aceptará el cementeri porque es de España????

#15 CNI, delegacó a BCN, 23/09/2010 - 00:13

tomamos nota: reagrupament amenaza con acciones contra el cementeri hasta lograr la independencia ¿no es eso? pues muchas gracias

#14 Cisco Kid, bcn, 23/09/2010 - 00:10

y supedita el tocino a la velocidad y los ous amb cargols