Publicitat
Maresme · 19 de Novembre de 2010. 14:15h.

Regidors del PP fan boicot a Camacho

Tres edils de Mataró no van anar al míting

Regidors del PP fan boicot a Camacho

Camacho, a Mataró

Els regidors del PP a Mataró, Paul Mojdeano, María Lluïsa Corominas i Ana Martínez no van assitir a l'acte dentral de campanya del PP "degut a la desastrosa situació del partit a Mataró, conseqüència de la ineficaç gestió del President Local, José Manuel López, fet conegut per la Direcció del Partit a Catalunya".

Els tres regidors "esperen que el partit prengui les mesures oportunes per solucionar aquest problema, en un termini breu, i lamenten haver hagut d’arribar a aquest extrem en un moment clau com ho és una campanya electoral".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Juan, Cornellán ESPAÑA, 20/11/2010 - 13:05

Estos traidores deben de estar enfermos de catalanismo. Espero que el PARTIDO POPULAR tome drásticas medidas y los depure. ¡¡ ES-PA-ÑA ES-PA-ÑA ES-PA-ÑA ES-PA-ÑA ES-PA-ÑA !!

#4 Los Amantes , De Mataro, 20/11/2010 - 10:41

El que faltava, no tenim prou corruptes a la política, que ara també banyes.

#3 Ana Martínez Duran, MATARO, 19/11/2010 - 23:04

Desmenteixo com s' ha comentat anterirment que vàrem assistir a la conferencia-mitin de C's.
A dia d' avui formen part del Partit Popular de Catalunya i del seu Grup Municipal, i recolzem el proyecte del Partit tan a Catalunya com España, així com a la presidenta Alicia Sánchez Camacho

#2 Sol, Madrid, 19/11/2010 - 21:30

Estos son los lodos de una ley electoral ineficaz. Nadie ha hablado del video de Anglada, Debe ser simplemente gente que trabaja para la ciudadanía y para sacar adelante el país. Votar PxC es obligado para abrir la brecha del sistema. Hay que eliminar las subvenciones a los grupos políticos

#1 Xenia, Mollet, 19/11/2010 - 19:20

Com han d'anar al acte del PP si s'han passat tots a C's! C's diumenge passat va fer un acte a Mataró amb els regidors del PP demanant el vot per Albert.