Publicitat
Vallès Occidental · 24 de Gener de 2012. 10:35h.

Renfe fa vuit mesos que té una escala espatllada

L’Entesa per Sabadell denuncia "el menyspreu de l’administració i el poc interès dels responsables polítics per solucionar-ho"

Renfe fa vuit mesos que té una escala espatllada

Una usuària ha de carregar amb la maleta perquè l'escala mecànica no funciona

L’escala mecànica de l’estació de Renfe Centre de Sabadell, que comunica l’andana en sentit Barcelona amb el vestíbul, no funciona des de fa 8 mesos, segons ha denunciat l’Entesa per Sabadell. Segons el comunicat, els usuaris i usuàries d’aquesta estació han mostrat també "la seva indignació pels mesos que porten patint aquesta situació intolerable".

En el full informatiu que ha repartit la formació s’exposen les gestions que ha fet l’Entesa i denuncien "el menyspreu de l’administració i el poc interès dels responsables polítics per solucionar els greus problemes que aquesta situació genera als usuaris, molts dels quals tenen dificultats de mobilitat o porten cotxets de criatures o maletes de viatge".

L’Entesa ha manifestat que "continuarà denunciant aquesta greu situació, que afecta molts ciutadans i ciutadanes, i els seus responsables que actuen amb absoluta negligència tot i tenir-ne coneixement".

Finalment, ha apuntat que "continuarem reclamant la seva immediata solució als organismes que tenen la responsabilitat del manteniment d’aquestes instal·lacions i l’adequació de l’estació per tal de permetre la correcta accessibilitat a tots els usuaris".

Un altre usuari, carregant maleta i ordinador

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#8 Llibre, El Masnou, 25/01/2012 - 17:41

I l'estació de Renfe del Clot, fa 3 mesos que estan fent obres per adequar els accessos de l'andana, escala mecànica incluida....i n'hi ha per estona.

#7 Kropotkin, Vic, 24/01/2012 - 19:14

Es que las reparaciones no deben de entrar en su plan estratégico...

#7.1 Gerard, Barna, 24/01/2012 - 22:56

Kropotkin, no t'apartis del guió. La culpa és del catalanisme i dela immersió lingüística, recorda. A Espanya aquestes coses no passen.

#6 Aitor, L'H, 24/01/2012 - 16:19

Pertànyer a Espanya té aquestes cosetes. La gent que a les eleccions vota submissió a Espanya i perpetuació de l'espoli és prou adulta com per saber que les conseqüències del seu vot son coses com aquesta.

#5 Jaume Cagoemtot, bcn, 24/01/2012 - 14:59

Quants càrrecs públics fan servir el transport públic?.Quants directius-funcionaris fan servir els transports públics?, Quants polítics de tots colors fan servir el transport públic?.Responeu-vos aquestes preguntes i sabreu perquè sempre va malament.

#3 eng?, bcn, 24/01/2012 - 13:17

¿Seguro que las estaciones pertenecen a RENFE?

#3.1 miquel, bcn UE, 25/01/2012 - 15:44

Pertanyen a ADIF, un consorci corrupte gestionat des de Madrid.El mateix que gestiona els aeroports.Ara recordo a Alvarez Cascos que va donar exclusives de venta als seus amics de "pupitre" per "las tiendas de la estación".Espanya és una sangonera