Publicitat
Segrià · 29 de Juny de 2011. 11:10h.

Retallades a ICV

Plega el cap de premsa a Lleida pels mals resultats electorals

Retallades a ICV

El secretari general d'ICV, Joan Herrera, durant la visita a l'Aplec del Caragol de Lleida

El cap de premsa d'Iniciativa a Lleida, Joan M. Ballesté, ha plegat després dels mals resultats electorals a la capital del Segrià on han perdut el regidor que tenien. Per acomiadar-se ha enviat una carta de comiat als "companys i companyes d’ICV".

"Després dels últims resultats electorals soferts per ICV a la demarcació provincial i a la ciutat de Lleida en les eleccions al Parlament de Catalunya primer i als ajuntaments després, em veig obligat a deixar, a finals d’aquest mes, la feina que els últims temps havia anat desenvolupant com a responsable de Comunicació i també de l’Oficina Parlamentària", manifesta.

En aquest sentit, assenyala que "han estat una anys molt agraïts al costat dels companys Francesc Pané al Parlament i de Mercè Rivadulla primer i de Ramon Camats després a l’ajuntament de Lleida, amb una relació excel·lent amb tots el membres de la família d’ICV (militants i amics-amigues)".

"Aquesta excel·lent relació -afegeix- també ha estat amb els professionals de la comunicació amb que he establert contacte, i son molts, i amb d’altres membres d’entitats, on sempre he trobat el suport, l’ajut i fins i tot en molts casos la comprensió vers els nostres postulats".

Per últim, diu que "continuem en la lluita", perquè "dia a dia les diferències socials s’eixamplen, les injustícies es fan cada cop més evidents, la degradació política i social augmenta -em refereixo a la dels partits grans, es clar-, ningú sap com parar la corrupció, i mentre tant nosaltres hem d’estar al costat dels i les pobres i necesitats, dels que pateixen i dels i les que volem un món millor per les nostres filles i fills".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat