Barcelonès · 11 de Maig de 2010. 13:13h.

Revolta a internet contra la reforma de la Diagonal

Un mail defensa l'opció C perquè l'avinguda es "quedi com està"

Revolta a internet contra la reforma de la Diagonal

L'avinguda Diagonal

Per internet circula un correu electrònic contrari a la reforma de la Diagonal, que s'està votant aquesta setmana en referèndum. Sota el títol 'Vols pagar la Diagonal d'Hereu?' es posa de manifest que "la Diagonal de Barcelona ja ha costat una fortuna en publicitat ( dos milions d'euros que acabaran sent tres!!!) que paguem TOTS i encara no s'ha fet, costarà un xifra descomunal en temps de crisi ( o això ens diuen ) remodelarla mentre hi ha obres molt més urgents i necessàries a la ciutat de Barcelona".
 
En aquest sentit, s'afegeix que "amb els meus impostos municipals, amb els beneficis de les zones blaves i verdes amb preus abusius, amb l'afany recaptatori de l'Ajuntament que va multant a tothom per a tot, per a recollir fons per a passar a l'història en una foto de la seva Diagonal, senzillament em sembla un abús".

També es denuncia que "una altra cosa prou greu és que ens manipulin com ho estan fent i només sens plantegin preguntes com: Vols que la ciutat guanyi? Vols l'opció A o la B? la C ni es menciona , només en petitet...".

Per tot això, defensen que es voti l'opció C perquè així la Diagonal es "quedi com està fins a resoldre problemes més urgents. No vull que amb els meus diners l'Ajuntament ens manipuli per a posar-se una medalla".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Calígula, BCN, 11/05/2010 - 21:53

Mira Oriol, debes hablar o escribir correctamente, tu lenguaje maleducado y barriobajero te delata. La razón se argumenta y los tacos sólo demuestran tu frustración.

#4 albert t.t.b., BARNA, 11/05/2010 - 17:41

Los chupones ya se frotan las manos.....

#3 sulfuro sulfuro, Barcelona, 11/05/2010 - 16:22

Hay que votar C porque A y B son un disparate que saturaría de tráfico a todo un entorno incapaz de soportarlo y en este momento hay cosas mucho más necesarias
Los 3 millones gastados en manipulación le permitirán a Hereu presumir de demócrata solícito

#2 Oriol, BCN, 11/05/2010 - 15:12

Aquí no hi ha cap dictadura, i n'estic fins als collons de sentir dir tonteries. La reforma de la Diagonal ha estat mal plantejada, però això no vol dir que no s'hagi de fer, i els missatgets d'Internet no són més que populisme de merda.

#1 Perlas, Barcelona, 11/05/2010 - 13:55

Dictadura disfrazada de democracia, como las consultas, la inversión lingüistica, las multas, los decretos de la Stassi, denuncias anonimas, propaganda del regimen catalanista....y con trampas en las votaciones !