Publicitat
Maresme · 31 d'Agost de 2013. 17:06h.

Roba les canonades de gas de 27 edificis

Els mossos detenen un veí de Malgrat de Mar com a presumpte autor

Els Mossos d’Esquadra van detenir un veí de Malgrat de Mar, de 43 anys i nacionalitat espanyola com a presumpte autor de diversos robatoris de canonades de gas de en 27 immobles situats a la comarca del Maresme.
 
La investigació es va iniciar a principis del mes de juliol. Els agents de la unitat d’investigació de la comissaria d’Arenys de Mar van detectar diverses denúncies, segons les quals els autors dels fets, sostreien canonades de gas dels immobles.
 
Fruit de la investigació policial els Mossos d’Esquadra van poder constatar que l’autor s’aprofitava dels seus coneixement en lampisteria, i d’aquesta forma podia accedir als armaris dels comptadors de gas dels edificis, per posteriorment sostreure les canonades de gas. Un cop les obtenia i atenent que eren de coure, les venia a les diferents deixalleries de la comarca.
 
El detingut, que no té antecedents policials, va obtenir un benefici d’uns 2.000 euros amb la venda del material sostret. Les poblacions afectades per aquest tipus de robatori van ser Malgrat de Mar, Palafolls, Pineda de Mar, Calella, St. Pol de Mar i Tordera. El detingut va quedar en llibertat amb càrrecs després de declarar davant el jutge.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat