Publicitat
Barcelonès · 24 de Març de 2014. 20:33h.

Robatori amb agressió a un conductor de TMB

Mentre es trobava a la terminal de la línia 11 a Trinitat Vella

Robatori amb agressió a un conductor de TMB

Imatge d'una protesta de treballadors

Un conductor de la línia 11 d’autobusos de TMB ha patit aquest dilluns un robatori amb agressió, segons ha denunciat la Coordinadora Obrera Sindical (COS).

Els fets s’han produït durant el matí, quan el conductor es trobava a la terminal de la línia 11, a Trinitat Vella. En l'auxili hi han intervingut els Mossos d’Esquadra i el serveis mèdics del 061.

Una treballadora del magatzem de Can Boixeres, que segons el sindicat també podria haver estat agredida, passava per allà amb una furgoneta i s’ha aturat per a socórrer el conductor i ha demanat ajuda. Tant la treballadora com el conductor han estat traslladats al centre mèdic de Sagrera.

El COS denuncia que “la direcció de TMB pot continuar minimitzant aquesta situació d’agressions, però en fer-ho l'únic que aconsegueix és que a cada dia que passa s’estigui incrementant el malestar entre la plantilla per aquests fets”.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#4 Núria, Vallès Occidental, 26/03/2014 - 00:09

Segur que eren musulmans, perquè això els sudacas i les bandes de l'Est no ho fan.

#3 ccc, bcn, 25/03/2014 - 15:53

a CCOO els hi han comentat q això amb la secessió no passaría,

#2 Papaluna, Barcelona, 24/03/2014 - 22:09

Si us plau, diguin la nacionalitat i ètnia del/s agressor(s). No se'n estiguin; no es tallin. Tan sa val que sigui un poligonero politoxicòman o una perla importada. Els ciutadans tenim dret a saber qui ens està atacant, per actuar en conseqüència quan arribin les eleccions i no votar als còmplices.

#2.1 ambaixadorCAT, Bristol, Figueres, 25/03/2014 - 11:47

també haurien d'informar de què havien menjat per dinar, quin tipus de roba protaven, o de quan va ser l'últim cop que van anar de ventre.
Segur que surten correlacions, i acabem prohibint menjar espaguetis, portar xandall i anar al WC.

#1 Josep-Maria, Barcelona, 24/03/2014 - 21:31

Ai les retallades!: «Els fets [el robatori amb agressió] s'han produït [...] Hi han intervingut els Mossos d?Esquadra i el serveis mèdics del 061.» Com que «Hi» fa referència al robatori amb agressió, cal entendre que els mossos i els metges, molt mal pagats, no veuen altra sortida que delinquir.

#1.1 Josep-Maria, Barcelona, 25/03/2014 - 10:50

Em «responc» a mi mateix. E-notícies, amb posterioritat al meu comentari de dalt, ha modificat la redacció de la notícia. On ara hi diu «en l'auxili», en la primera redacció hi deia, crec, «en els fets», cosa que donava peu al meu comentari, que, òbviament, pretenia ser enjogassat.