Barcelonès · 28 de Març de 2012. 21:38h.

Sant Adrià no vol els paquistanesos de Badalona

L'Ajuntament socialista acusa Albiol de "manca de respecte i consideració"

Sant Adrià no vol els paquistanesos de Badalona

García Albiol, en una foto d'arxiu

El Ple de l'Ajuntament de Sant Adrià ha aprovat una declaració en la qual ha acusat l'alcalde de Badalona, el popular Xavier García Albiol, de "manca de respecte i consideració" en instar la comunitat paquistanesa del Sant Roc a obrir un oratori a la ciutat veïna.

"Aquesta notícia ha provocat certa alarma social entre la ciutadania de Sant Adrià de Besòs i la indignació dels diferents grups del consistori de la ciutat pel que representa de manca de respecte i consideració que s’ha tenir entre governs de ciutats veïnes", ha indicat el consistori dirigit pel socialista Jesús María Canga.

Segons l'Ajuntament adrianenc, "no s’han de pretendre complir les promeses que es fan durant la campanya electoral menystenint la ciutat de Sant Adrià, això és, en tot cas, una estratègia de centrifugació de la problemàtica de convivència que pugui tenir a la seva ciutat".

"Sant Adrià s’ha guanyat el respecte i ha deixat de ser el traster d’allò que les grans ciutats del voltant no volien, entre altres fets perquè les relacions entre ciutats i pobles ja no es mesuren per la grandària d’aquestes i la supeditació de les petites a les grans, sinó que han de ser i són d’igual a igual", han afegit.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#5 furibundo, bcn, 29/03/2012 - 15:02

Tot això no passaria si la gent haguès votat a la PxC.

#4 OSLÉ, Sant Adrià de Besòs, 29/03/2012 - 14:27

Gràcies tenim els adrianencs de comptar amb la Menchu Martí de Plataforma per Catalunya de regidora. donant canya!
Per que si no aquestos sociotes-iniciativos del ajuntament farien el que han fet fins ara amb les mesquites,els immigrants i els musulmans: regalar-hi diners i subvencions.

#3 Almogàver , La Sagrera, 29/03/2012 - 09:55

Aquest batlle de Badalona
al cul de l'iman li fot la guita:
Si vols adorar a Mahoma,
al Marroc fots la mesquita,
i no ens xafis la guitarra
amb volums de corans,
que de porc és la butifarra
i aquí som catalans!.

#3.1 Pere, BAdalona, 29/03/2012 - 14:29

Pero si aquest albiol acava de donar permis per obrir una mesquita al carrer Listz!ª!

#2 Dani Palomar, Sant Adrià de Besós, 28/03/2012 - 23:19

I tot aixó, encara que no ho digueu gràcies a la presencia i la feina de la regidora adrianenca Menchu Martí, de Plataforma per Catalunya. Deu nido el que pot fer nomes una dona valenta i sense complexes com aquesta. Es la Juana de Arco catalana.

#1 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 28/03/2012 - 22:39

Lo que faltaba: que se peleen los infieles por los oratorios de los musulmanes. Hace un tiempo pasaba lo contrario, se ponían de acuerdo y solucionaban el problema, ellos mismos o con la ayuda de Sant Jordi y Santiago.