Publicitat
Barcelonès · 10 de Maig de 2014. 17:46h.

Sant Andreu intenta atreure el turisme al districte

Crearà tres itineraris temàtics

Sant Andreu intenta atreure el turisme al districte

Una imatge de Sant Andreu

El govern municipal del districte de Sant Andreu ha presentat en el consell plenari el Pla de Turisme del districte de Sant Andreu. Aquest document presenta una sèrie de propostes per donar difusió pública al coneixement i apreciació d’elements patrimonials del territori, ja siguin materials i immaterials i presents o passats. U

Una de les principals propostes del pla és la creació de tres itineraris temàtics que han de servir per atreure el turisme al districte. Aquest document s’articula amb el Pla de Turisme de la ciutat de Barcelona.

Els objectius d’aquest Pla de Turisme del districte de Sant Andreu són, principalment, contribuir a la preservació i coneixement públic dels elements patrimonials censats i estudiats del territori; vincular la seva existència al territori, tant a nivell del districte com dels barris; i contribuir a potenciar el comerç al territori i a facilitar la promoció econòmica general al districte.

A més, es treballa per facilitar la creació de referents culturals basats en el patrimoni dels barris; es busca cohesionar culturalment el districte i els barris; i, finalment, es potenciarà la imatge del Districte en altres àmbits i territoris de la ciutat i també entre els seus visitants.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 toni, barcelona, 10/05/2014 - 22:24

Desacord amb Papal. S.A, pot ser un bon lloc pel turista. No l? habitual, o els de cap de setmana, però fent turisme veus barris als que S.A no te res a envejar. (comerç, veïns, places, centres culturals). S.A pot acabar sent un barri ?cool? de BCN. Però aleshores potser perdrà el seu encant.

#1 Papaluna, Barcelona, 10/05/2014 - 19:44

Per qüestions sentimentals i de respecte al barri, desitjo que tinguin molta sort, però Sant Andreu i La Sagrera no tenen res de res que interessi a potencials 'turistes' o visitants de a fora del barri.

Ni art, ni cultura ni comerç... no hi ha res.

Espero que no sigui una jugada per 'pillar'.