Publicitat
Baix Llobregat · 6 de Març de 2013. 13:44h.

S'esfondra una casa a Martorell

En l’edifici hi vivia una família de quatre persones d’origen magribí, que han resultat il·leses

S'esfondra una casa a Martorell

Els baixos de l'edifici, plens de runes

Una casa de quatre plantes s'ha ensorrat parcialment aquesta matinada a Martorell amb quatre ocupants a dins que han resultat il·lesos. L'ajuntament, en un comunicat, ha explicat que "a causa de les pluges d'aquests dies" s'han ensorrat dues plantes sobre l’establiment que hi ha als baixos del número 31 del carrer de Francesc Santacana, al centre històric. 

En l’edifici hi vivia una família de quatre persones d’origen magribí –dos adults, una nena de 5 anys i un nadó- que han resultat il·leses. A tots quatre se’ls ha localitzat en un dels balcons de la part posterior de l’edifici que no s’havia esfondrat. Els Bombers han fet el rescat dels veïns amb un camió escala i, seguidament, han estat atesos pel SEM.

L’Ajuntament de Martorell ha facilitat l’allotjament d’aquesta família en un hotel del municipi on han passat la nit. Aquesta família, que és atesa pel departament de Serveis Socials, és resident al municipi des de fa 8 anys.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 laveudemartorell, Martorell, 06/03/2013 - 17:32

No era cal Mirohamed.´Clar,com que deixen que entri qualsevol a la vila...Mohameds,Abderramans,Jordi Pareras,Diego Blancos,Abigails Sisquellas...