Selva · 20 d'Octubre de 2011. 10:39h.

SI engega una campanya a favor de l'escola en català

Recollirà firmes per aconseguir que sigui "l'únic idioma vehicular" a les escoles

SI engega una campanya a favor de l'escola en català

Toni Strubell, Uriel Bertran i Ferran Verdaguer, durant l'assemblea

L’assemblea informativa de la Selva de Solidaritat Catalana per la Independència (SI) ha acordat engegar la campanya de suport a la de “Defensem l’escola en català”.

Aquesta campanya preveu "la  recollida de signatures i la recerca  d’entitats col·laboradores, per tal d’aconseguir que l'únic idioma vehicular als nostres centres educatius -tret de casos excepcionals a on s'imparteixin classes magistrals per part de professors estrangers- sigui el català".

Segons ha informat la formació en un comunicat, aquesta campanya durarà fins el 23 d'abril de l’any vinent i es volen aconseguir, almenys, 200.000 signatures -el 3% de la població catalana-.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 LOLA, BARCELONA, 20/10/2011 - 12:19

I per cert, part de la meva feina consisteix a donar classes per aturats, d'aquestes subvencionades per fons social europeu i la generalitat de Catalunya... i tot i finançiat per catalans, no puc donar les classes en català... sino algun alumne que porta 20 anys aqui es nega a que sigui en catala

#1 LOLA, BARCELONA, 20/10/2011 - 12:17

Els catalans amb la nostra mentalitat conciliadora estem aniquilant el nostre propi idioma, i quan volem fer quelcom per nosaltres ens diuen que som uns fascistes... jo mai vaig poder anar a l'escola en català, visc a barcelona i a la feina tampoc em deixen parlar-ho...