Publicitat
Gironès · 6 de Desembre de 2011. 15:43h.

SI i la CUP volen que Girona es declari "exclosa" de la Constitució

Apel·len "al patriotisme de l'alcade Carles Puigdemont"

SI i la CUP volen que Girona es declari "exclosa" de la Constitució

Xavier Piqueras i Toni Strubell amb la moció

El coordinador local de SI a Girona, Xavier Piqueras, i el diputat de SI per Girona al Parlament de Catalunya, Toni Strubell, han reclamat, just davant de l'Ajuntament de Girona, que el Ple de la corporació municipal doni suport a la moció que han registrat sol·licitant que la ciutat es declari "moralment exclosa" de la Constitució.

Amb aquesta demanda, SI "vol recolzar i sumar-se als esforços que en aquest sentit ha fet el grup municipal de la CUP, que ja ha intentat aquest pronunciament per part del consistori en diverses ocasions i també donar compliment al programa electoral amb què SI es va presentar a les darreres eleccions municipals a Girona on es fixava aquest objectiu per part de la coalició independentista".
 
Des de Solidaritat s'ha volgut emfatitzar "que ja són gairebé 50 els municipis que han impulsat acords en aquest sentit, com el que la coalició independentista va aconseguir recentment a Cassà de la Selva i que Girona no en pot ser una excepció".

Xavier Piqueras ha apel·lat "al patriotisme de l'alcade Puigdemont i l'ha convidat a què sigui conseqüent a les seves últimes declaracions públiques on ha afirmat que tot i les pressions del Partit Popular, no pensa fer la recepció anual al consistorí gironí per commemorar el dia de la Constitució".

Piqueras ha subratllat que si Puigdemont trenca amb la tradició imposada per Espanya i seguida pels regidors del PSC, ERC i ICV, en el mandat anterior, "ha de perdre la por a plantar cara a l'Estat espanyol i donar sortida a les demandes que des de diverses formacions polítiques se li estan fent".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Miralles, Barcelona, 06/12/2011 - 21:52

La estupidessa humana és infinita. Mireu sino el que diuen aquests dos paios.

#4 Jamás de los jamases., Barcelona, 06/12/2011 - 21:50

¿Y esta gente, con estas brillantes ideas, son los que postulan la independencia de Cataluña?... Pues estáis apañados los indepas. Con estos lumbreras tened por seguro que jamás de los jamases Cataluña será independiente. Y es un alivio, porque de lo contrario, sería para largarse en masa de aquí.

#3 De Risa, Cerdanyola, 06/12/2011 - 20:21

Que cojones se meteran esos tios para decir esas paridas, que los ingresen antes de que se maten entre ellos.

#2 jajajjajaaaa, Barcelona, 06/12/2011 - 17:18

i ? despres es masturbaran al mig de la plaça al son del virolai ? i despres un porronet de vi negre i una butifarrada ? ridiculs quants milers de diputats han tret ?

#1 Wasaman, Lleida, 06/12/2011 - 16:26

Pero que xarren aquestos si amb proutes feines van treure un esco a les eleccions....? Encara tindran els collns de declarar-se els maxims representants del gironins! Vergonya aliena....