Publicitat
Baix Ebre · 6 de Maig de 2013. 19:50h.

Socialistes de l’Ebre a favor del dret a decidir

L’agrupació de Deltebre medita si donar-se de baixa del PSC

Socialistes de l’Ebre a favor del dret a decidir

José Emilio Bertomeu, durant l'assemblea de militants

L’agrupació del PSC de Deltebre (Baix Ebre) s’ha donat de temps fins a l’estiu per decidir si abandonen la militància al partit o si continuen formant part dels socialistes. El seu primer secretari, José Emilio Bertomeu, ho ha ratificat avui, dient que “si la veu del poble de Catalunya vol el dret a decidir, nosaltres hem de donar-hi suport”.

Bertomeu ha confirmat que l’assemblea de militants del PSC de Deltebre s’ha donat de temps fins els mesos “de juny o juliol” per a prendre una decisió, depenent del rumb que prengui el partit en el debat sobre el dret a decidir. “Tothom ha de tenir dret a decidir el seu futur, i nosaltres hem d’escoltar aquesta veu”, ha afegit Bertomeu.

El primer secretari també ha aprofitat per criticar a Carme Chacón per la carta publicada als mitjans on la diputada socialista demanava a Pere Navarro que es desmarqués del bloc a favor del dret a decidir. Bertomeu creu que Chacón “estaria millor callada” i quedant-se “a Madrid”, i ha lamentat que “quan sembla que el PSC està en la bona línia, surt algú i ho aixafa tot”.

El PSC de Deltebre ja fa temps que mostra el seu desacord amb el rumb de la direcció nacional del partit. El tercer tinent d’alcalde de l’ajuntament de Deltebre, Joan Alginet, ja es va donar de baixa de la formació el passat gener, quan el PSC no va votar a favor de la declaració de sobirania del Parlament. Posteriorment, els socialistes deltebrencs van donar suport a aquesta declaració en una moció presentada al ple. El PSC governa juntament amb ERC a l’ajuntament de Deltebre.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#13 pers, tortosa, 07/05/2013 - 22:55

Pero esta gente aún no se han dado cuenta que son el PSC y no el PSOE
.En este país no hay ningun partido que represente a sus votantes.Solo hay que recordar con que programa ganó el PP.
Si fueran representativos la Chacón haría días habría desaparecido

#12 josepxicot, Barcelona, 07/05/2013 - 16:43

Apa tots cap la CUP,així serà la fi del PSC,els minori
taris cap els radicals i cap el "partit" que va creà el germà d´en Maragall,crec que es diu Esquerre Nacio
nalista i la majoria a fundar el PSOE,això si molt devaluat amb la Chacón i la Talegón,quina fila deu
meu.

#11 Sergi, Badalona, 07/05/2013 - 13:35

Si més no, volen que el poble digui el què i això, siguent federalista o no, és democràcia en estat pur.

#10 La comedianta tortosina, Tortosa, 07/05/2013 - 11:11

Sempre demanem que el militants dels partits no llepen lo cul per sistema als seus dirigents per a aconseguir una cadira...I ara que ho fan ho critiquem?

#10.1 roquet, Deltebre, 07/05/2013 - 13:19

Ells estaven al congrés de Sevilla donant suport a la Chacón. Fa 4 dies eren federalistes-espanyolistes i ara diuen que estan a favor del dret a decidir (que no vol dir que siguen independentistes).

#9 spanish, Madrid, 07/05/2013 - 10:12

adeu ja era hora.....ara la diputada deixara l´esco ? o no ? sera que no oi Nuria ? vaja argument i si la majoria vota a CIu que vol retalaldes estarem amb les retalaldes