Publicitat

El partit presenta llista per a a les municipals

Solidaritat per Mollet

Jordi Puyuelo

Solidaritat Catalana per la Independència (SI) presentarà candidatura a Mollet del Vallès en les eleccions municipals del 22 de maig amb Jordi Puyuelo com a candidat a l'alcaldia. SI afirma que es presenta perquè “el projecte de ciutat que existia fa anys s’ha dissolt i només ens resta un continuisme que fa inviable una possible dinàmica de progrés”. SI aposta per “la regeneració democràtica i per fer de Mollet una ciutat més democràtica, més participativa i més catalana”.

Puyuelo, és llicenciat Químic per la Universitat de Barcelona i actualment treballa en una empresa que fabrica materials per la construcció. Està adherit a Solidaritat Catalana per la Independència des de fa 6 mesos i ocupa el càrrec de Secretari d’Acció Xarxa 2.0 dins la Coordinadora Local de SI Mollet – Baix Vallès.

L'alcaldable creu que "des del Parlament i des de cadascun dels municipis de Catalunya, cal construir la independència i la majoria social per fer-la possible, potenciar al màxim la regeneració política, fomentar la participació ciutadana i donar a conèixer l’impacte de l’espoli fiscal en la societat catalana. Així arribarem a l’objectiu somniat per molts catalans i catalanes: tenir un Estat propi".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 David de Germà i Mercer, Mollet del Vallès, 01/04/2011 - 02:34

SI de Mollet va lluitar fins al darrer moment per anar amb ERC però aquests no volien ni mentar l'independencia.

#5 Pere, Sabadell, 31/03/2011 - 23:58

ERC... independentista? jojojo
ERC avui dia juga amb la ambigüitat igual que ho fa CyU o PSC.

SI va de cara. Té objectius clars.

Així que no critiqueu tant SI i treballeu perquè els partits als que suposadament SI resta vots comencin a caminar cap a la independència... de veritat.... amb fets.

#4 Ricard, St. Sadurní, 31/03/2011 - 15:51

Despres q Esquerra hagi ajudat durant 7 anys als espoliadors de Catalunya per la miseria d'un sou em faig creus que encara hi hagi gent que els fa independentistes.! Penseu una mica per favor!!!!!! Esquerra només és independentista a les campanyes electorals.

#3 Toni, Bcn, 31/03/2011 - 15:44

A Joan de Mollet: és fàcil, allí on sorgeix SI practica una política de terra cremada, defugint qualsevol aliança. Jo també comparteixo els mateixos objectius, però no aquesta manera (impetuosa? supèrbia?) que tenen que tenen de presentar-se. No m'agrada l'agressivitat del to.

#2 Joan, Mollet del Vallès, 31/03/2011 - 14:20

Sóc simpatitzant de SI però no puc entendre com en molts municipis catalans SI en comptes de sumar es presenta en solitaria sabent que l'únic que aconseguirà serà restar vots a d'altres formacions independentistes