Barcelonès · 1 de Març de 2011. 17:16h.

Solidaritat presenta el seu alcaldable sense Laporta

Santiago Espot ha de guanyar ara les primàries

Solidaritat presenta el seu alcaldable sense Laporta

Espot, amb dirigents de Solidaritat, abans de la roda de premsa

Solidaritat Catalana per a la Independència i Catalunya Acció han arribat a un acord per a presentar-se conjuntament a les properes eleccions municipals. Aquest pacte s'ha presentat aquest dimarts al Parlament de Catalunya amb la presència dels diputats de SI Uriel Bertran i Alfons López Tena i el líder de Catalunya Acció, Santigo Espot, i sense Joan Laporta.

Espot, segons el que s'ha acordat, serà l'alcaldable de Solidaritat per Barcelona, tot i que, per a formalitzar la seva candidatura s'haurà de presentar a les primàries que farà SI per a triar tant el candidat com la resta de la llista electoral.

Bertran, durant la presentació, ha afirmant que "Solidaritat continua creixent, continua incorporant col·lectius i organitzacions independentistes que entren a formar part del projecte polític de SI i a compartit l'aspiració de la independència de Catalunya a través de la declaració d'independència des del Parlament de Catalunya, a través de la regeneració democràtica. L'independentisme que avui és l'únic que està plantejant aquesta declaració d'independència i que es planteja vertebrar un autèntic i veritable moviment nacional".

Per la seva banda, Espot ha explicat que "hem signat aquest acord i faig extensiva aquesta proposta a totes les organitzacions del país que estiguin aliades amb aquest objectiu per a treballar colze a colze parlamentàriament i institucionalment amb el projecte de Solidaritat. El que ha d'esdevenir la nostra prioritat és portar una autèntica política independentista dins de les institucions". 

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#21 Joan, Barcelona, 02/03/2011 - 16:09

Santiago qui ????
qui és aquest paio?
El coneix algú?

#20 Roser, Barcelona, 02/03/2011 - 14:40

Si ja podue piular ja, hahaha, fa ben poc a les eleccions les enquestes d'internet les guanyava totes Reagrupament i ja vam veure com li va anar. Ara podeu fer igual, però el dia de les eleccions el cap sota l'ala colla de pringats i perdedors, hahahahaaaaa.

#19 Xavi, Molins de Rei, 02/03/2011 - 11:41

No patiu, "Solidaris", ja veureu que amb la superdemocràcia de partit a càrrec del gran Tena i el crack Bertran, l'Espot guanyarà les primàries i sortirà elegit. M'hi jugo mig pèsol. Ha ha ha... com us enganyen, babauots!

#18 Pere, Mataró, 01/03/2011 - 20:59

Endavant ERC, Reagrupament i Democracia Catalana i tant de bó més gent. Els de Solidaritat han perdut el nord. Em sembla que aquesta vegada ni tant sols dividiran l'independentisme tal com van fer a les autonòmiques. Ja els anem coneixent.

#17 mireia, girona, 01/03/2011 - 20:41

Ara sí que guanyarà el Trias. Com es pot presentar aquest, l'Espot, la Soli s'ha begut l'enteniment. No en saben gens de pactar. Han utilitzat al Laporta i ara li foten una patada al cul. Cap credibilitat, aquests de la SOLI, no arribaran a acabar la legislatura. Es mataran entre ells.