Publicitat
Barcelonès · 1 de Març de 2011. 17:16h.

Solidaritat presenta el seu alcaldable sense Laporta

Santiago Espot ha de guanyar ara les primàries

Solidaritat Catalana per a la Independència i Catalunya Acció han arribat a un acord per a presentar-se conjuntament a les properes eleccions municipals. Aquest pacte s'ha presentat aquest dimarts al Parlament de Catalunya amb la presència dels diputats de SI Uriel Bertran i Alfons López Tena i el líder de Catalunya Acció, Santigo Espot, i sense Joan Laporta.

Espot, segons el que s'ha acordat, serà l'alcaldable de Solidaritat per Barcelona, tot i que, per a formalitzar la seva candidatura s'haurà de presentar a les primàries que farà SI per a triar tant el candidat com la resta de la llista electoral.

Bertran, durant la presentació, ha afirmant que "Solidaritat continua creixent, continua incorporant col·lectius i organitzacions independentistes que entren a formar part del projecte polític de SI i a compartit l'aspiració de la independència de Catalunya a través de la declaració d'independència des del Parlament de Catalunya, a través de la regeneració democràtica. L'independentisme que avui és l'únic que està plantejant aquesta declaració d'independència i que es planteja vertebrar un autèntic i veritable moviment nacional".

Per la seva banda, Espot ha explicat que "hem signat aquest acord i faig extensiva aquesta proposta a totes les organitzacions del país que estiguin aliades amb aquest objectiu per a treballar colze a colze parlamentàriament i institucionalment amb el projecte de Solidaritat. El que ha d'esdevenir la nostra prioritat és portar una autèntica política independentista dins de les institucions". 

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#21 Joan, Barcelona, 02/03/2011 - 16:09

Santiago qui ????
qui és aquest paio?
El coneix algú?

#20 Roser, Barcelona, 02/03/2011 - 14:40

Si ja podue piular ja, hahaha, fa ben poc a les eleccions les enquestes d'internet les guanyava totes Reagrupament i ja vam veure com li va anar. Ara podeu fer igual, però el dia de les eleccions el cap sota l'ala colla de pringats i perdedors, hahahahaaaaa.

#19 Xavi, Molins de Rei, 02/03/2011 - 11:41

No patiu, "Solidaris", ja veureu que amb la superdemocràcia de partit a càrrec del gran Tena i el crack Bertran, l'Espot guanyarà les primàries i sortirà elegit. M'hi jugo mig pèsol. Ha ha ha... com us enganyen, babauots!

#18 Pere, Mataró, 01/03/2011 - 20:59

Endavant ERC, Reagrupament i Democracia Catalana i tant de bó més gent. Els de Solidaritat han perdut el nord. Em sembla que aquesta vegada ni tant sols dividiran l'independentisme tal com van fer a les autonòmiques. Ja els anem coneixent.

#17 mireia, girona, 01/03/2011 - 20:41

Ara sí que guanyarà el Trias. Com es pot presentar aquest, l'Espot, la Soli s'ha begut l'enteniment. No en saben gens de pactar. Han utilitzat al Laporta i ara li foten una patada al cul. Cap credibilitat, aquests de la SOLI, no arribaran a acabar la legislatura. Es mataran entre ells.