Publicitat
Garrotxa · 26 de Setembre de 2010. 17:41h.

Solidaritat qüestiona el vídeo d'ERC sobre CiU

Toni Strubell afirma que "no farem vídeos barats i bruts contra ningú"

Solidaritat qüestiona el vídeo d'ERC sobre CiU

Els dirigents de Solidaritat, al Teatre Principal d'Olot

Els dirigents de Solidaritat han omplert de gom a gom el Teatre Principal d’Olot durant la presentació de la formació a la Garrotxa. L’acte que ha estat presentat per l’olotí Santiago Vilanova, fundador-portaveu d’Els Verds- Alternativa verda –partit que forma part de la coalició i candidat de SI per Girona-, que ha advertit que “hem de preveure fortes tempestes i tenir cura perquè els obstacles no ens facin entrebancar per aconseguir la independència de Catalunya”. Vilanova ha comptat amb la presència del cap de llista de SI per Girona, Toni Strubell, a qui l’han acompanyat Joan Laporta, Alfons López Tena i Uriel Bertran.

Toni Strubell ha preguntat als olotins presents al teatre: “Quina garantia us podem oferir des de SI?” I ha respost: “SI és la garantia per aconseguir la Independència i l’únic partit que pot respondre amb valentia a la situació actual”. Strubell ha assegurat que SI pretén ser un revulsiu perquè Girona pugui crear un moviment per posar fi a les pèrdues que s’hi estan produint. “La pèrdua dels nostres boscos, dels nostres diners i de la nostra llengua”, ha dit. I també serà un revulsiu per assegurar unes noves infraestructures i impedir “la sangonera espanyola que continua saquejant els recursos d’aquesta terra”.

Toni Strubell ha aclarit que des de SI “no farem vídeos barats i bruts contra ningú, no enganyarem amb promeses impossibles, com el concert econòmic de CiU o el referèndum d’ERC i tampoc donarem la mà dels qui no van preveure la crisi econòmica i no l’han sabut solucionar” en al·lusió al recent vídeo d'ERC sobre el cas Palau.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 rosa, Barcelona, 27/09/2010 - 22:36

Només faltaria senyor Toni que el seu partit fes videos bruts, tot i que d'això vostè en sap un munt.

#12 Paco Ponseti, Badia del Vallés, 27/09/2010 - 13:39

No faran vídeos barats i bruts contra qui els financia, naturalment! O és que dubtaveu que la reencarnació de Gil y Gil seria un bon minyò. Pantoja for ever i Luz de Gas per més 'ever' encara!

#11 Marina, CATALUNYA, 27/09/2010 - 13:09

Especuladors! destructors del territori! nomes voleu que fer pelotazos igual que els Espanyols del PP i PSOE. SOS CAN TRABAL ! LAPORTA ESPECULADOR!

#10 capsigrany, riumors, 27/09/2010 - 10:14

si el critiquen es per que no l'han vist. Es tracte d'un simple resum de la comissió d'investigació parlamentaria sobre el possible finançament fraudulent de Convergencia. Clar i ilustratiu del que son capaços de fer i de mentir. SCI a qui defensa ?

#9 Carles, Cardona, 27/09/2010 - 10:02

Una vegada més SI atacant ERC i defensant CIU, una evidència més que és un submarí de CIU. Jo ja veig el Laporta substituint al Benach com a president del parlament a canvi de votar a favor de CIU i renunciant a tots els ideals que ara ens vol vendre.