Publicitat

Professionals i usuaris de la sanitat pública es manifesten a Terrassa

'Stop' a les retallades

Personal del SEM, durant manifestació a Terrassa

Més de 4.500 de professionals i usuaris de la sanitat pública s'han manifestat pels carrers de Terrassa en contra de les retallades que proposa el Govern i que en aquesta àrea del territori afecten Mútua Terrassa i diversos Centres d'Atenció Primària.

Els ciutadans han exigit la paralització de les mesures i la dimissió del president de la Generalitat i el conseller de Salut. Els treballadors de Mútua confien en poder apropar postures amb la direcció, que els ha proposat dues alternatives a l'ERO i que per ara els empleats consideren insuficients.

Els crits d'"aquesta crisi no la paguem", "No a les retallades", "Mas dimissió". han estat les consignes corejades. També s'han escoltat els crits del moviment dels indignats, del 15-M: "No hi ha pa per a tant xoriço", "Li diuen democràcia i no ho és", "no, que no que ens representen".

La manifestació ha començat passades les vuit del vespre, a la Mútua de Terrassa on s'ha presentat un ERO i s'ha prolongat fins passades les deu de la nit, quan ha finalitzat amb la lectura d'un manifest. La protesta s'ha dut a terme amb dues marxes paral·leles a Terrassa i Viladecavalls que s'han trobat a la capital vallesana.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Joan, Barcelona, 15/07/2011 - 08:52

Manifestació en hores de feina, suposo......

#2 Eduardo González Palomar , Manlleu, 14/07/2011 - 12:14

Abrir el aspersor de la subvención en Catalunya para regar la yerma parcela del nacionalismo va a requerir de una gran obscenidad política.

#1 Patateta, Horta, 14/07/2011 - 11:58

Tota aquesta gent vota PSOE, tota aquesta gent són responsables de l'espoli fiscal de 20MM euros q patim, són responsables dels 7anys de tripartit i dels 7MM de deficit q ha deixat, eren els del NO-asbtenció a l'estatut i finançament. I ara es manifesten pq no tenim diners i contra CIU. Repugnant