Publicitat
Tarragonès · 26 de Juny de 2009. 17:34h.

El PP de Tarragona aposta pel 977 enfront el 902

Jordi Roca diu que "els números 902 no tenen gaire sentit en administracions locals"

Atès que moltes families tarragonines disposen de tarifa plana telefònica contractada amb la línia ADSL, contracte que comporta la gratuïtat entre tucades a telèfons fixe, l'utilització de números 902 fa que hagin de pagar les trucades de consultes simples a, per exemple, la EMT. Es per això que el Partit Popular demana que a les pàgines web municipals o als butlletins d’informació de l’ajuntament hi figurin els números amb el prefix 977 i que no es faci públic només el 902.

L'objectiu de les línies 902 és desvincular geogràficament els serveis d'una empresa o entitat donat que el seu abast és nacional. És per això que el regidor del Partit Popular, Jordi Roca considera que “els números 902 no tenen gaire sentit en administracions locals ja que se suposa que un servei de l'Ajuntament de Tarragona està vinculat a la ciutat de Tarragona, tant pels ciutadans d'aquí com per gent de fora”.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Carles, Barcelona, 28/06/2009 - 14:07

Doncs mira, és una bona mesura, no hi havia caigut. Que ho facin també als ajuntaments de la resta de Catalunya que la majoria fan servir els 902. Sempre apretant la butxaca del ciutadà!!