Publicitat
Tarragonès · 4 de Juny de 2009. 13:31h.

El PPC acusa el PSC de "campanya bruta"

Rafa Luna acusa les Joventuts Socialistes de tapar els seus cartells

El PPC acusa el PSC de "campanya bruta"

Un dels cartells denunciats pel PP

El diputat del Partit Popular de Tarragona, Rafa Luna ha denunciat “campanya bruta” per part del Partit Socialista. "A municipis com Roda de Berà i Tarragona han aparegut avui cartells del Partit Popular amb cartells a sobre de les Joventuts Socialistes de Catalunya", explica, a més d'anunciar que "el Partit Popular ho denunciarà a la Junta Electoral Provincial".

Rafael Luna considera al respecte que “el Partit Socialista continua embrutant la campanya a les eleccions europees i ara ja ho fa descaradament intentant silenciar i fent desaparèixer els cartells del Partit Popular. És lamentable i condemnable que recorrin a pràctiques antidemocràtiques per silenciar l’adversari. Això demostra que estan molt nerviosos i que estan disposats a tot per anar contra el Partit Popular.

Les paraules de Rafael Luna venen motivades per l’aparició de cartells del Partit Popular a Roda de Berà i també a Tarragona als quals "el Partit Socialista hi ha enganxat un 'stop dreta' gegant i signat per la JSC".

A banda també avui, el dia que els candidats Aleix Vidal-Quadras i Santiago Fisas venen a Tarragona a fer el míting final de campanya, "uns desconeguts han omplert amb silicona el pany de la porta de la seu del Partit Popular de Tarragona l’han apedregat i hi han aparegut pintades i insults".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Albert, Barcelona, 04/06/2009 - 15:31

Hayek...totalment d'acord amb tu...tots dos ens donen per allà on fa mal.....però uns fan el posat hipòcrita de fer veure que ens estimen molt i els altres al menys directament no se'n amaguen i volen exterminar-nos....al final...són igualets.

#1 Hayek, Barcelona, 04/06/2009 - 14:04

Entre la caverna i els del bon rollo però vull controlar la teva vida, sincerament, em quedo amb els primers. Al menys sé a que atenirme. Ja que em foteu com a mínim no feu veure que m'ha de agradar.