Publicitat
Tarragonès · 28 de Març de 2011. 22:41h.

La "passió" d'Alejandro

Un periodista independentista creu que l'alcaldable del PP seria "un bon alcalde per a Tarragona"

La "passió" d'Alejandro

Imatge de la presentació

El Cafè Museum de la Part Alta ha acollit la presentació del llibre “Alejandro Fernández. Anatomia d’una passió”, escrit pel periodista independentista Jordi Salvat en el que retrata, a través de testimonis propers, la biografia i el pensament polític del candidat a l’alcaldia del Partit Popular de Tarragona, Alejandro Fernández. La presentació de l’acte ha anat a càrrec del diputat Francesc Ricomà.

Salvat ha declarat que “recomano el llibre a tots aquells que, entre altres, vulguin conèixer la història recent de Tarragona vista a través d’un tarragoní de Sant Pere i Sant Pau amb un entorn familiar ben allunyat dels clixés que se solen tenir sobre el PP”. A més a més, l’autor del llibre, que es podrà buscar a la carpa que el Partit Popular instal·larà per Sant Jordi, ha manifestat que “des de la distància ideològica, puc dir que Alejandro Fernández seria un bon alcalde per Tarragona”.

Per la seva banda, Alejandro Fernández ha explicat al mig centenar d’assistents que omplien la sala de la presentació que “amb aquest llibre hem volgut confirmar la idea que el Partit Popular de Tarragona treballarà per tota Tarragona, allunyats de sectarismes”. “En aquest llibre”, ha afegit Fernández, “en Jordi, amb qui em separa només un any d’edat, ha fet una feina objectiva i independent que retrata la meva passió per la política i per la meva ciutat, Tarragona”.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Cartanya, bcn, 29/03/2011 - 17:24

Amb total respecta dic: Ara entenc en que va quedar la manifestació independentista del 10 de Juliol !!!

#3 TARRACO GLADIATOR, TARRACO, 29/03/2011 - 13:32

Feixista és aquell que no tolera las que pensen com ell, que els menysprea. Potser caldría buscar "feixistes" en altres formacions polítiques. Segur que a les files nacionalistes en trobarieu molts. Hitler era nacional-socialista. Menys demagogia barata si us plau srs. anti-PP

#2 Brou, Manlleu, 29/03/2011 - 09:01

Penseu que el PP, es l'hereu directe dels partits nazi-feixistes dels anys 30, i en qualsevol altre país de l'UE estaría il-legalitzat.

#1 Tomppa, Sabadell, 29/03/2011 - 07:49

Per votar PP només cal oblidar que són feixistes i res més :) I si algú dubta si són feixistes o no, només cal llegir articles sobre feixisme ( en anglès clar perquè en castellà dubto que trobeu bona informació sobre definició ).