Publicitat
Tarragonès · 27 d'Octubre de 2011. 13:33h.

Una nova escola pendent des de fa quatre anys

El tripartit es va comprometre a construir l'edifici de l'Olga Xirincas el 2007 però fins el maig passat Tarragona no ha cedit els terrenys

Una nova escola pendent des de fa quatre anys

Representants de l'escola Olga Xirinacs amb Hortènsia Grau, al Parlament

Els pares i mares dels alumnes de l'escola Olga Xirinacs de Tarragona han iniciat una recollida de signatures a través d'internet per pressionar la Generalitat per aconseguir la construcció de l'edifici definitiu del centre.

Actualment, el col·legi funciona provisionalment a les antigues instal·lacions de l'escola Pax, ara ja força saturades segons els pares, i on tan sols quedaria espai per a la instal·lació d'un nou curs l'any vinent.

La diputada d'Iniciativa, Hortènsia Grau, s'ha reunit amb un grup de representants de l'escola al Parlament i ha manifestat que "reivindiquem que pugin continuar el projecte de l'escola Olga Xirinacs en un edifici nou a la ciutat de Tarragona, atès que a l'edifici que estan ara l'any que ve ja no hi cabran".

En aquest sentit, ha afegit que el tripartit "es va comprometre quan van iniciar el projecte d'aquesta escola" l'any 2007 però l'Ajuntament de Tarragona no ha cedit els terrenys per edificar-lo fins el passat mes de maig. "Demanem que la Generalitat estudiï la possibilitat del projecte", ha dit la diputada ecosocialista.

L'Ajuntament de Tarragona va aprovar la cessió dels terrenys per al nou edifici el maig passat, però els pares temen que el context de retallades pressupostàries impedeixi ara que la Generalitat doti el projecte del finançament necessari. L'objectiu de la iniciativa és recollir 500 signatures com a mínim per fer-les arribar al president de la Generalitat, Artur Mas.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat