Publicitat
Tarragonès · 2 de Desembre de 2011. 21:09h.

Vandalisme contra cotxes de mossos

Agents de Tarragona denuncien danys en més de 15 vehicles particulars

Vandalisme contra cotxes de mossos

Una imatge d'arxiu de la comissaria

Agents dels Mossos d'Esquadra de Tarragona han denunciat atacs contra els vehicles particulars dels policies a la nova comissaria situada en un barri qualificat de "molt problemàtic".

Segons ha denunciat el sindicat SME-CCOO, "des de que la comissaria es va obrir, els vehicles particulars dels agents que han de ser estacionats a l'exterior d'aquesta, han patit diversos atacs per part dels veïns obtenint com a resultat fins a dia d'avui i que en tinguem coneixement des de la nostra organització, danys en com a mínim 15 vehicles particulars dels agents entre ratllades i punxades de pneumàtics".

Les mateixes fonts han informat d'un altre incident quan "un servei ordinari en el que no hi hauria massa complicacions, va acabar sent una actuació d'alt risc, la qual es va complicar molt amb els agents agredits amb armes blanques tipus bastó estoc de fulla de 40 centímetres, espasa japonesa amb fulla de 45 centímetres, barra metàl·lica de 65 centímetres, pal rodó de 92 centímetres, pal tipus branca de més d'un metre de llargada, entre d'altres".

"El resultat final va ser de 7 persones detingudes per atemptat contra l'autoritat i fins a 5 agents ferits de diversa consideració, patint talls i contusions per tot el cos. I sort en vam tenir de no haver de lamentar conseqüències fatals per alguns dels agents vistes les armes emprades en l'atac i superioritat manifesta dels atacants. I encara més sort em vam tenir que no hi havien armes de foc pel mig perquè seguim sense armilles", han afegit.

Per aquest motiu, han reclamat que "l'Administració es personi com acusació particular" en aquest cas. Igualment, des d'aquest sindicat, s'ha titllat de "decisió totalment equivocada" la suspensió d'oposicions a mossos d'esquadra per al 2012.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#7 joan, manresa, 03/12/2011 - 19:46

El Casal,19,35 h.--O es reforma el Codi Penal,o anem al desastre.Els Mossos son objecte per totes direccions,al carrer i fora,i per si no fos poc fins als mitjans de comunicació.Només cal seguir el cas del suicidi d'un marroquí a Manresa.Encare en culparan als Mossos...O son proteguits o el caos

#6 Joan, Joan, 03/12/2011 - 18:22

I ningú se n'havia adonat abans? Precissament van posar la comisaria en aquest barri per ser conflictiu i així estar "en primera línia". Què s'esperaven? Que els rebrien amb els braços oberts?

#5 Ramon, Barcelona, 03/12/2011 - 13:46

Ai, carai, i jo que em pensava que a Catalunya era la Guàrdia Civil, i la Policia Internacional, els qui tenien problemes d'integració.

#4 bert, bcn, 03/12/2011 - 12:55

Disfruteu el que heu votat !!! (Els qui proposaven l'enduriment de penes al Codi Penal i la repatriació immediata dels delinqüents estrangers, malauradament i gràcies al vot equivocat dels ciutadans, no entraren al Congrés dels Diputats).

#3 tirant, tortosa, 03/12/2011 - 08:05

Els han posat a CampClar un barri ple de gitanos i immigrants espanyols dels 70, Una part dels immigrants són la xusma castellanoparlant que hi havia en barraques a la zona on ara hi ha la vila olímpica.