Publicitat
Baix Penedès · 25 de Juny de 2013. 18:10h.

Tensió per un 'campament' romanès

Després d'uns presumptes abusos sexuals a una nena de Coma-ruga

Tensió per un 'campament' romanès

Una imatge de les barraques

Diversos veïns de Coma-ruga (El Vendrell) han denunciat problemes de convivència a causa d’un assentament il·legal de romanesos que hi ha a la zona.

Segons diversos d’aquests veïns, a l’assentament hi viuen desenes de romanesos en condicions molt precàries, sense aigua ni llum, i que es dediquen a practicar la mendicitat.

L’assentament, format per barraques, es troba darrera el Barri Ferroviari de l’estació de Sant Vicenç de Calders. Els veïns d’aquest barri es queixen que a partir de certes hores no es por passar pels camins propers a les barraques, ja que més d’un cop han patit robatoris o amenaces.

Alguns comerços i restaurants de la platja també estan molestos perquè els habitants de l’assentament molesten els seus clients.

La situació ha estat a punt de ser crítica els últims dies quan, sempre segons els veïns, un dels romanesos va abusar sexualment una nena de 13 anys que es trobava jugant en un parc.

Ràpidament, els familiars de la nena van aparèixer i van retenir l’agressor, que va ser detingut pels Mossos. Un dels que va ser-hi present ha afirmat a aquest mitjà que l’agressor “era una persona d’uns 27 o 30 anys” i que forma part d’aquest assentament.

El dia després d’aquests fets, durant la nit, es va declarar un incendi a prop de les barraques que va precisar la presència dels Bombers i dels Mossos d’Esquadra. Els veïns pensen que va poder ser una represàlia.

Des de l’ajuntament del Vendrell es deslliga qualsevol relació entre els dos fets, i apunten que l’assentament “està controlat” i els seus habitants “no delinqueixen”, sinó que només “mendiquen”.

Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#19 Apendrepelcul, Karcelona, 27/06/2013 - 14:18

L'altre dia una españolissima va llençar al seu nadó acabadet d neixer per cel-obert. Aixó no és noticia a pxc-noticies. Si fos d'una altre cultura estariem cruxificantla. Reflexioneu racistes!

#16 Mari Carmen, Sant Salvador el paraiso de las mafias , 26/06/2013 - 15:26

Yo vivo en Sant Salvador y vi a Armengol con la Rtv el Vendrell el martes a medio día denunciando estos hechos . Bien por Armengol y PXC a este paso pasareis de ser una opción a una nesecidad.

#15 pepalmogaver, Rep. de Gràcia, 26/06/2013 - 13:43

Vaja, no en teniem prou amb els Okupes del històric Cinema Brisa-mar i ara em de suportar aquests malparits romanesos !!!. Una mica de mà dura si us plau !!. Permissivitat = 0

#14 MALDITOS BASTARDOS PROGRES DE MIERDA., BCN, 26/06/2013 - 12:38

La Carmén Chacón, Iceta, Maragall, Zapatero, Joan Herrera, Coscubiela, los CUP, Cándido Méndez, Toxo, los Bardem, y el resto de la progre-hez, , viven en ZONAS RESIDENCIALES de gente acaudalada, en dónde no se ve ni un inmigrante, serán HIJOS DE PUTA, y encima nos insultan si nos quejamos.

#13 PERROFLAUTAS NAZIS Y XENÓFOBOS A NIVEL PRIVADO., BCN, 26/06/2013 - 12:35

YO NO CONOZCO A NINGÚN PERROFLAUTERO ONE-JETA, QUE TENGA A SU HIJO ESTUDIANDO EN UNA ESCUELA LLENA DE MOROS Y NEGRATAS, YO NO CONOZCO A NINGÚN POLÍTICO PROGRESÍSTA O CAPO SINDICAL, QUE VIVA EN ZONAS CHUNGAS DE BADALONA O HOSPITALET, LLENA DE PANCHOS, MOROS Y ETCÉTERA.

PROGRES: RACISTAS DE MIERDA.