Publicitat
Gironès · 3 d'Agost de 2009. 14:17h.

Tercer carril entre la Jonquera i Figueres

Acesa licita les obres del tercer carril a dos trams de Girona

La companyia Acesa ha fet pública la licitació de les obres de construcció del tercer carril als trams Vilademuls-Figueres i Figueres Sud-La Jonquera, corresponents al projecte d’ampliació de l’autopista AP-7 entre La Jonquera i Vila-seca/Salou (Tarragona). Es preveu que els treballs d’ampliació puguin iniciar-se a finals del proper mes d’octubre, un cop completat el procés de licitació que es tancarà el 16 de setembre amb l’obertura d’ofertes.
 
El projecte s’ha publicat al Butlletí Oficial de l’Estat (BOE), i el passat dimecres 29 de juliol al DOUE (Diari Oficial de la Unió Europea). El termini de recepció d’ofertes finalitza el 7 de setembre. La licitació es posa en marxa després que la Direcció General de Carreteres del Ministeri de Foment aprovés el projecte constructiu d’aquests dos trams entre Vilademuls i Figueres Sud, de 17,3 quilòmetres, i entre Figueres Sud i La Jonquera, de 22,3 quilòmetres, amb un cost estimat 45,3 i 51,5 milions d’euros, respectivament.
 
El projecte d’ampliació de l’AP-7 a la demarcació de Girona es completa amb l’ampliació a quatre carrils al tram Fornells-Vilademuls (Circumval·lació de Girona), amb tres enllaços nous que s’afegiran als actuals de Girona Sud i Girona Nord.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat