Publicitat
Alt Empordà · 23 d'Abril de 2015. 16:47h.

Tercera pujada a peu a Sant Pere de Rodes

El proper 3 de maig

El Parc Natural del Cap de Creus promou per tercer any consecutiu una pujada a peu a Sant Pere de Rodes des de tots els pobles del Cap de Creus. El diumenge, 3 de maig, des de 9 punts de sortida diferents es pujarà al monestir, on hi haurà una variada agenda d’activitats per satisfer tots els gustos i rememorar els antics pelegrinatges a Sant Pere de Rodes.
 
L’èxit de les anteriors edicions ha animat als organitzadors a repetir per tercer cop una pujada a peu al monestir des de tots els pobles del Cap de Creus. En cadascuna de les edicions anteriors més de 400 persones van pujar a peu a Sant Pere de Rodes des de 9 punts de sortida diferents, i prop d’un miler varen visitar el monestir, enmig d’un ambient festiu.
 
Els punts de sortida seran Cadaqués, la Selva de Mar, el Port de la Selva, la Vall de Santa Creu, Llançà, Vilajuïga, Pau, Palau-saverdera i Roses. El punt de trobada serà davant l’església de Santa Helena de l’antic poble de Santa Creu, a les 11h del matí. Allà es rebrà als caminants i corredors amb un record, galetes i vi dolç, se segellaran les credencials de Sant Pere de Rodes, hi haurà servei de bar i es vendran samarretes commemoratives.
 

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat