Publicitat
Vallès Occidental · 17 de Setembre de 2009. 15:43h.

Toc d'atenció a l'alcalde de Sant Cugat

El síndic considera que l'actuació municipal "no és correcta" en el cas Torre Negra

Toc d'atenció a l'alcalde de Sant Cugat

Lluís Recoder, amb Xavier Trias, en un acte a favor de Collserola

Rafael Ribó, el síndic de greuges, ha assegurat que l'actuació de l'ajuntament de Sant Cugat en el cas dels terrenys de Torre Negra "des del punt de vista jurídic, no és correcta". Ribó suggereix que "es busqui una solució negociada entre les parts perquè, des del respecte a la legalitat, l'Ajuntament assoleix l'interès general (la preservació de l'espai natural) i l'interessat en la queixa (Núñez i Navarro) pugui veure arrenjats els perjudicis patrimonials derivats de la negativa municipal a aprovar el pla d'actuació urbanística", segons informa La Vanguardia.

El síndic de greuges afegeix que "la intenció de l’Ajuntament era retardar la tramitació fins que la reclassificació dels terrenys fos efectiva” i "l'Ajuntament, com administració responsable de les dilacions i la manca d’execució de les sentències, hauria de respondre dels danys patrimonials efectius i provats que se n’hagin derivat".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Julio, Barcelona, 18/09/2009 - 00:26

e-noticias, ¿pueden explicar porque sale en la foto el Sr. Trias?, que yo sepa no tiene nada que ver con Sant Cugat. ¿Es intencionada la foto?

#3 maria, picamoixons, 17/09/2009 - 21:35

Molt bé Ribo; ara resulta que ets un aliat del Nuñez per especular a la Serra de Collserola. Resulta que estas d'acord amb la construcció de 800 vivendes enmig del parc natural i tot per fotre un ajuntament de CIU. Ets d'esquerres de debo ¡

#2 Lluís, BCN, 17/09/2009 - 17:07

El més bo del Recoder és que defen a mort Torre Negra com parc rural. Però la seva dóna Anna Lloveras, amb Laporta, Franquesa i la resta de la banda, vol construir a la última zona agrícola que queda a l'Hospitalet. Quina parella més rara, ¿oi?

#1 Elena Santals, La Floresta, 17/09/2009 - 16:24

Si començen a investigar a fons podem riure una bona estona. Portes obertes a Sant Cugat ja ¡¡