Publicitat

Trias li retreu que "fa de cap d'oposició de la Generalitat"

Tots contra Hereu

Els alcaldables, abans de començar el debat a RAC1

Els candidats a l'alcaldia de Bacelona s'han posicionat contra l'actual alcade de la ciutat i candidat del PSC, Jordi Hereu, en el debat de candidats de RAC1. Xavier Trias (CiU) i Alberto Fernández (PP) han estat els més durs, mentre que Jordi Portabella (ERC) i Ricard Gomà (ICV) consideren que s'ha de respectar la llista més votada.

Trias ha assegurat que "vostè -senyor Hereu- és l'alcalde de l'ajuntament de Barcelona que fa de cap d'oposició de la Generalitat i no s'atreveix a fer de cap d'oposició al senyor Zapatero" i ha afegit que "la culpa de les retallades és seva. Vostès han portat el país a la fallida".

Per la seva part, Alberto Fernández ha acusat Hereu de ser "el candidat del senyor Zapatero" i ha apuntat que "en polítiques d'ocupació prefereixo ser el candidat d'Aznar que del senyor Zapatero".

Tot i que les enquestes indiquen que CiU serà la llista més votada en les pròximes eleccions municipals del 22-M, Gomà i Portabella consideren que "la llista més votada ha de poder tenir la primera oportunitat per mirar de fer un govern que sigui estable".

L'alcaldable ecosocialista, però, ha advertit que "també hi pot haver una coalició de forces sense que siguin la llista més votada".

Per la seva part, Hereu ha relacionat CiU amb el PP per defensar-se de les crítiques. "Si el senyor Xavier Trias fos alcalde el faria tinent d'alcalde, perquè té una llarga tradició de suport en investidures i pressupostos del PP. No seria la primera vegada", ha dit.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 angel, cardedeu,catalunya, 15/05/2011 - 19:13

Que es pensa el Sr. Heredero, que heredera Barcelona per ell?

#1 lo Siscdo el Rutx, Terrassa, 13/05/2011 - 14:24

No ens confonguem. Votar a l'Hereu es donar el vot al PSC. I votar al PSC es votar als que neguen a Catalunya els diners que ells mateixos acordaren i malbarataren. Serem tant masoquistes que farem batlle al representant d'un partit que tant clarament ens va en contra ?