Publicitat

L'Harmonia gestionarà el Casal de Barri del Poble de Sant Andreu

Trias cedeix

Membres del casal

La Federació d'Entitats Ateneu l'Harmonia ha signat aquest dijous un conveni amb l'Ajuntament de Barcelona per gestionar el Casal de Barri del Poble de Sant Andreu fins el 31 de desembre de 2015. La signatura es produeix després dels incidents que van haver-hi amb la Guàrdia Urbana a l'antiga fàbrica Fabra i Coats.

"Primer de tot la valoració que fem des de l'Harmonia és de victòria, no per a nosaltres com a Federació, si no per a tot el Poble de Sant Andreu i els seus veïns i veïnes", ha afirmat l'entitat en un comunicat.

"Sant Andreu -han afegit- guanya un espai que necessitava de manera urgent per poder realitzar activitats culturals i associatives i el guanya amb una gestió basada en la participació i el compromís col·lectiu. Lluny de la voluntat privatitzadora o de la gestió pública capriciosa i clientelista".

L'entitat recorda també que "han estat 8 anys de feina molt intensos coronats amb uns darrers mesos d'infart. "Hem hagut de lluitar contra elements molt poderosos que han utilitzat tots els seus instruments per evitar el que precisament avui estem celebrant".

Hem patit maniobres i maquinacions de molt baixa estofa indignes tenint en compte de qui les promovia i amb quina finalitat ho feia.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 somalilandiano, barcelona, 01/08/2014 - 10:27

http://www.salvadorsostres.com/v2/imprimir.asp?id=11694