Publicitat
Barcelonès · 18 de Gener de 2011. 22:12h.

Trias comença per Nou Barris

Míting en l'únic districte en el que va guanyar el PSC el 28-N

Trias comença per Nou Barris

Xavier Trias, durant l'acte

El President del Grup Municipal de CiU a Barcelona, Xavier Trias, ha proclamat a Nou Barris, l'únic districte que va guanyar el PSC a les darreres eleccions, que el seu projecte de canvi en positiu és per a tot Barcelona, sense exclusions i sense sectarisme. Xavier Trias ha assegurat que generar feina, lluitar contra el fracàs escolar i lluitar perquè ningú no es quedi enrere són les seves prioritats i ha desgranat amb el regidor de CiU adscrit al districte un Decàleg amb els eixos bàsics de la proposta de Convergència i Unió per a Nou Barris.

Xavier Trias ha presidit el primer míting territorial de la seva precampanya en un acte a l’auditori del Centre Cultural Manuel de Falla, a Nou Barris. Davant de més de 100 persones, representants d’una cinquantena llarga de la pràctica totalitat d’entitats que tenen un pes específic al districte, l’alcaldable nacionalista ha avançat les prioritats de la seva proposta amb un "Decàleg per a Nou Barris". Xavier Trias ha explicat amb brevetat els eixos principals del seu projecte "de canvi en positiu per Barcelona" que va desgranar en una conferència la setmana passada a l’auditori de l’ONCE, tot proclamant que "la nostra proposta, la nostra alternativa, és un canvi en positiu per a tot Barcelona, sense exclusions, sense sectarisme, confiant en tothom i amb voluntat de col·laborar amb tots i totes".

Abans de Xavier Trias, ha intervingut Antoni Vives, regidor de CiU adscrit a Nou Barris, que ha assegurat que "aquest districte ha esdevingut la causa de Convergència i Unió". "Per nosaltres, Nou Barris ha estat una prioritat, el considerem tant important com l’Eixample, Sants o Sarrià; i per això la presència aquí de Xavier Trias ha estat la més alta que mai havia tingut abans un candidat de CiU a l’Alcaldia; perquè en Trias hi creu, i perquè volen fer de Nou Barris un veritable centre de Barcelona, que vagi més enllà de ser un territori de qui es destaca l’esperit combatiu de la seva gent".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 jajajajajaaaa, barcelona, 19/01/2011 - 08:31

treballant per Barcelona, aquest nomes ha treballat pel Godo o pel Palau....que coolon sabra aquest de barcelona, per cert la SG no ha caigut encara ehhh

#2 pep, Barcelona, 19/01/2011 - 00:08

Aquest home ja ha començat els mitings, en comptes de treballar una mica per Barcelona

#1 Maria, Barcelona, 18/01/2011 - 22:23

Endavant Xavier, mentres el PSC es baralla, tu treballant per Barcelona.