Publicitat
Barcelonès · 17 de Maig de 2011. 18:57h.

Trias destituirà el cap de la Guàrdia Urbana

L'alcaldable de CiU afirma que Xavier Vilaró "no és de la meva confiança"

Trias destituirà el cap de la Guàrdia Urbana

Xavier Vilaró, de civil, al míting d'Hereu al pavelló de la Mar Bella a les municipals del 2007

El candidat de CiU a l'Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, ha indicat que destituirà el cap de la Guàrdia Urbana, Xavier Vilaró, perquè "no és de la meva confiança". En una entrevista al diari El Mundo, se li ha preguntat si una de les seves primeres decisions, cas d'arribar a l'alcaldia, serà destituir l'actual cap de la Guàrdia Urbana.

Trias ha contestat: "sí, perquè la persona que actualment dirigeix la Guàrdia Urbana no és de la meva confianza, perquè ha fet coses que no han estat bé". L'alcaldable de la federació nacionalista ha manifestat que "buscarem a algú de la nostra confiança".

"En qüestions de seguretat cal tenir les idees molt clares. I si alguns problemes, com les toxicomanies, s'han concentrat en un districte, això ha estat per culpa de l'Ajuntament, que ha permès que hagi barris sobresaturats. L'enquesta de victimització és clara: un de cada quatre barcelonins ha estat sotmès a algun delicte. Aquestes són xifres inadmissibles", ha reblat.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#2 alter, bcn, 18/05/2011 - 13:34

El de la foto hem sembla que no és en Vilaró (¿?)

#1 emilio, a, 17/05/2011 - 19:18

los catalanistas primero dijeron que estaba de putas cuando los mossos le dieron un pelotazo de goma, luego le obligaron a retirar las denuncias contra el periodico catalanista que difundió el bulo y ahora dice Trias que lo echará a patadas cuando tome el mando. Pobre hombre!

#1.1 Rasca, castelldefels-españa, 17/05/2011 - 20:30

El media lengua dice que lo echara.....esta vendiendo la piel del oso antes de cazarlo!!

#1.2 Noase, BCN, 17/05/2011 - 21:01

Tothom que vulgui saber-ho sap que la GU, segurament amb les nobles excepcions que hi ha en tot col·lectiu, és un cau de falangistes anticatalans. El Vilaró no mereix cap confiança; el senyor Trias, si arriba alcalde, farà bé de donar-li la coça. Encara que cogui als filofalangistes.