Publicitat
Barcelonès · 20 de Novembre de 2014. 17:40h.

Trias diu que la pista de gel contribueix a "dinamitzar el comerç"

L’Ajuntament destina 243.000 euros a aquesta instal·lació

Trias diu que la pista de gel contribueix a "dinamitzar el comerç"

Trias, durant la inauguració de la pista

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha afirmat que la pista de gel que s’instal·la per Nadal a Barcelona contribueix a "dinamitzar el comerç" a la ciutat.

Aquesta pista, però, ha generat les crítiques d’altres formacions, com és el cas d’ICV-EUiA. De fet, el regidor dels ecosocialistes, Ricard Gomà, ha denunciat que el govern municipal destina a aquesta instal·lació 243.000 euros de la taxa turística “que haurien d’invertir-se a compensar l’impacte del turisme en barris com la Barceloneta”.

Trias, que aquest dijous ha assistit a la inauguració de la pista de gel BarGelona -que instal·la la Fundació Barcelona Comerç a la Plaça de Catalunya- ha comentat que “iniciatives com la pista de gel contribueixen a dinamitzar el comerç, reactivar l’economia i promoure els esports d’hivern”. I ha afegit: “Idees innovadores i engrescadores com aquesta ens ajuden a impulsar l’activitat comercial de Barcelona”.

L’alcalde ha destacat que per a “Barcelona l’esport és molt important. S’ha d’invertir en l’esport, en els clubs i en la formació d’esportistes i volem tenir una Olimpíada dels Jocs d’Hivern del 2026 i això no s’improvisa”. La pista de gel ofereix la possibilitat d’unir Barcelona amb els Pirineus. L’alcalde Trias ha remarcat: “Barcelona és la capital de Catalunya i per tant, estem amb els Pirineus. Volem que sigui important i que quan es pensi en els Pirineus es pensi en esports d’hivern”.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Miquel, Barcelona, 20/11/2014 - 21:54

Sincerament no entenc com es pot ocupar un espai tan bonic com el centre de la Plaça Catalunya durant dos mesos. A mi m'agrada passejar amb els meus fills i donar de menjar als coloms al mig dia els caps de setmana. Ës un costum dels barcelonins de tota la vida.

#3 Neferu, Barcelona, 20/11/2014 - 20:25

¿ Que dinamiza qué?? Sr. trias. La gente va a la pista a divertirse, no a comprar y, 243.000€ me parece una inmoralidad per, claro. qué leñes van a saber Udes. de moral!!!

#2 egarense, Terrassa, 20/11/2014 - 19:29

Igual el hielo lo traen de Suiza

#1 Papaluna, Barcelona, 20/11/2014 - 19:16

Insultant! Un altre cagada com un cabàs. 243.000 Euros per a una arquitectura efímera? És que no hi han altres prioritats a Barcelona? Què vol que tot peti d'una vegada, per tal de que no es vagi al darrera de les irregularitats i delictes que s'han perpetrat aquest darrers anus amb diner públic?