Publicitat
Barcelonès · 21 de Febrer de 2012. 20:35h.

Trias diu que la Urbana no ha de multar pel CAT

"La feina que tenen és agilitzar la circulació"

Trias diu que la Urbana no ha de multar pel CAT

Un CAT, en una matrícula de cotxe

L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha assegurat que la funció de la Guàrdia Urbana no és multar els cotxes que duen el CAT a les matrícules, sino facilitar el trànsit de vehicles a la capital catalana.

“Nosaltres no tenim per què multar la gent que porta el CAT. La feina que tenen els agents de la Guàrdia Urbana a la ciutat de Barcelona és agilitar la circulació, no perseguir la gent que porta el CAT", ha indicat en declaracions a Catalunya Ràdio.

La setmana passada, l'abstenció de CiU -conjuntament amb la del PSC i ICV-, i el vot negatiu del PP, va impedir que s'aprovés una moció d'Unitat per Barcelona (ERC-DC-RCat) perquè l'Ajuntament barceloní anulés d'ofici les multes motivades pel distintiu territorial CAT a les matrícules.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 María Jesús, Barcelona, 22/02/2012 - 12:14

En el momento que la policía no hace cumplir la ley se convierte en una banda mafiosa.

#2 Gerard, Barna, 22/02/2012 - 01:59

La capacitat dels nostres polítics per parlar com si la cosa no anés amb ells no deixa mai de sorprendre'm. O sigui que no vota a favor de la proposta, la urbana segueix multant i ell surt a opinar com si fos un ciutadà normal que no té cap capacitat per influir-hi. Delirant.

#1 Francesc, Barcelona, 21/02/2012 - 22:11

Clar que no s'ha de multar!