Publicitat
Barcelonès · 30 de Setembre de 2011. 12:03h.

Trias fitxa més personalitats properes al PSC

Oriol Bohigas serà president del consell consultiu i l'exministre Joan Majó en serà vicepresident

Trias fitxa més personalitats properes al PSC

Oriol Bohigas, darrera de Pasqual Maragall, quan era president de l'Ateneu

L'alcalde de BArcelona, Xavier Trias, ha fitxat més personalitats properes al PSC. L’arquitecte i urbanista Oriol Bohigas presidirà el consell consultiu de l’Hàbitat Urbà, que ha creat el consistori, i l'exministre JOan Majó serà un dels tres vicepresidents de l'organisme.

Aquests fitxatges se sumen al de l'històric membre del PSC de Nou Barris, Àlex Montes, com a gerent de Pronoba, l'empresa municipal que fa les obres a Nou Barris i al de l''excap de campanya de Montserrat Tura a les passades eleccions primàries del PSC i exdiputat del PSC, Àlex Masllorens, que s'ha incorporat a l'Ajuntament de Barcelona en qualitat d'assessor a la gerència de Qualitat de Vida.

El consell consultiu de l’Hàbitat Urbà serà un "òrgan assessor i consultiu de l’administració municipal en relació a les polítiques i estratègies sobre l’hàbitat urbà" i "tindrà com a característica fonamental la seva transdisciplinarietat, integrant els diversos coneixements i disciplines necessàries per a la construcció de la ciutat".

El Consell estarà integrat per 35 notables i experts de l’arquitectura, el disseny, la sostenibilitat, el medi ambient, les infraestructures, l’urbanisme, el paisatge, i les tecnologies de la informació i la comunicació de l’àmbit professional, acadèmic i científic destacats per la seva trajectòria i reconegut prestigi.

L’arquitecte i urbanista Oriol Bohigas presidirà aquest òrgan consultiu que tindrà 3 vicepresidents: l’enginyer de camins, canals i ports Albert Serratosa; l’ecòleg i doctor en biologia Ramón Folch i l’enginyer industrial, expert en societat de la informació i actual President del Cercle per al Coneixement CXC-BB, Joan Majó.

També seran membres del Consell el President del FAD, Miquel Espinet, l’arquitecte Beth Galí, Salvador Rueda, de l’Agència d’Ecologia Urbana, el geògraf i doctor en Ciències Ambientals, Martí Boada, l’arquitecte i Premi Europeu d’Urbanisme Carles Llop o la Directora del recinte històric de Sant Pau, Gemma Sendra.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#8 dolors, sallent, 01/10/2011 - 17:31

i hara nomes falta que fitxin la balletbó o el sarrat.

#7 alemany stolberg, tortosa, 30/09/2011 - 17:03

CUANTS ANYS QUE MAMA AQUEST BOHIGAS !
VOLEU DIR QUE LA PREMSA NO HARIA D'INVESTIGAR? HAY PERDÓ ESTEM A DISNEYCATALUNYA.

#6 joan, canet, 30/09/2011 - 16:54

Aquest Trias era un sociata infiltrat dins de CiU. Qui ho entenga ja ho explicarà al personal.

#4 Kropotkin, Vic, 30/09/2011 - 16:15

Vaya, mas dinosaurios para la pandilla de inútiles. ¿Porque no fichas a Serra? Creo que ha hecho una gran labor en Caixa Catalunya. Jua, jua, jua,...

#2 Pep, BCN, 30/09/2011 - 13:38

A aquest pas, els de CiU tornaran a posar a la Minobis de directora de Catalunya Ràdio... Mare meva!