Publicitat
Barcelonès · 1 de Setembre de 2009. 19:39h.

Trias ho veu "inadmissible i inacceptable"

CiU denuncia el descens d'efectius de la Guàrdia Urbana a l'estiu

L'alcaldable de CiU a l’Ajuntament, Xavier Trias, considera que la degradació que viu Barcelona és "inadmissible i inacceptable" i que l’alcalde Jordi Hereu està absent i no té voluntat política de resoldre-ho. Xavier Trias ha avançat que si governa la capital catalana tindrà com a prioritat acabar amb la degradació de la ciutat que mostren imatges com les de la prostitució al Mercat de La Boqueria, exercint l’autoritat amb les idees clares i polítiques serioses.

Trias s'ha referit a les informacions publicades a la premsa aquest dimarts i ha assegurat que "imatges com aquestes provoquen gran indignació, no són noves i no es donen només a Ciutat Vella, sinó a tota la ciutat, com fa temps que venim denunciant des de Convergència i Unió. Això és molt trist i lamentable".

El polític nacionalista ha criticat que a l’estiu, quan l’espai públic de la ciutat té un ús tan intensiu, baixin els efectius de la Guàrdia Urbana: “Això no funciona, la situació és lamentable i la pròpia Guàrdia Urbana reconeix que no pot fer res, fet que provoca una gran desmoralització”. El líder del grup municipal de CiU ha exigit al Govern d’Hereu que “exerceixi l’autoritat, sense autoritarisme, tenint les idees clares i actuant amb prevenció. Veure imatges com les de la Boqueria és del tot inadmissible”.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat