Publicitat
Barcelonès · 20 de Desembre de 2014. 18:53h.

Trias perd més de 7 milions amb la Casa Burés, segons el PPC

Alberto Fernández critica "la nefasta gestió" de l'ajuntament amb l'edifici

Trias perd més de 7 milions amb la Casa Burés, segons el PPC

Imatge de la Casa Burés

El líder del PP barceloní, Alberto Fernández, ha denunciat "el malbaratament de 7,2 milions d'euros en l'operació de compra i venda de la Casa Burés per part de l'Ajuntament i de la Generalitat".

El líder popular ha explicat que aquest edifici de l'Eixample va ser comprat el 2007 per l'Ajuntament de Barcelona per 26M€ per tal de convertir-lo en un equipament municipal, i es va acabar venent dos anys més tard a la Generalitat pel mateix preu, finançant-lo en terminis a mida, perquè ara, es vengui a una immobiliària per 18,8M€, 7,2M€ per sota del preu adquirit, per a la futura construcció d'habitatge privat.

En la mateixa línia, ha denunciat que "la nefasta gestió d'aquest edifici, primer per part de l'Ajuntament que va incomplir la promesa de convertir en equipaments, després de la Generalitat que no va realitzar tasques de manteniment a l'edifici modernista, va deixar que s'anés deteriorant, i va permetre robatoris i saquejos per la falta de vigilància; motiu pel qual el Ple de l'Eixample va aprovar per unanimitat a instàncies del PP una iniciativa perquè Patrimoni elabori un informe per veure l'estat actual de l'immoble”.

Fernández Díaz ha denunciat la manca de compromís de la Generalitat amb Barcelona ja que "poden cedir o destinar aquest edifici a equipaments municipals per a la ciutat, el malvèn devaluant el seu preu, havent encara el pagament de 7M€ a l'Ajuntament".

En aquest sentit, ha assenyalat que la dreta de l'Eixample és el barri amb l'índex més baix d'equipaments de la ciutat, i malgrat el govern municipal es va comprometre el 2013 a elaborar un projecte d'equipaments a l'edifici Transformadors, Trias a dia de avui ni tan sols ha iniciat el projecte.

Ha afegit que "el govern municipal no només ven la Casa Burés i abandona l'objectiu de donar més equipaments a la dreta de l'Eixample, sinó que també desatén l'elaboració del projecte de l'edifici Transformadors”.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Carlos Gomez, Bcn, 21/12/2014 - 19:05

Trias no ha perdido nada. Trias nunca ha perdido nada. Este prohombre de la patria, que empezo a politcarse como independiente en CCOO, pronto se dio cuenta que alli no iba a ganar ninguna Creu de St.Jordi, y se convirtio a la verdadera religion. Lo ha sido todo en la vida. Hasta inutil.

#4 Casper, Bcn, 21/12/2014 - 11:01

Esta combinación de compraventa de casa catalina la tendrían que destruir para hacer un campo de patatas soberbias. Menudo campo de rigor, y menudas patatas, que tendríamos los que somos de la raza española y la bandera escudada.

#3 Francesc777, Barcelona, 21/12/2014 - 00:11

No entenc res del titular. Si l'Ajuntament compra la casa el 2007 i la ven al mateix preu dos anys més tard, on és la pèrdua? A més, la venda hauria estat el 2009 quan en Trias encara no era alcalde.

#2 Casper, Bcn, 21/12/2014 - 00:05

Ser de raza catalina y estelado es una combinación solo para la compraventa, para nada más. Ni para la alta gestión, ni para la administración y ni mucho menos para gobernar. Su fatuez, falta de rigor y especialmente su soberbia les incapacita para hacer nada bien en los campos del rigor.

#1 Casper, Bcn, 20/12/2014 - 19:43

Hostias, menuda ruina, la casa Burés ha perdido un cucurucho. Lo debe haber robado el Cañas. En concomitancia con el Yoldi Puyol y algunos otros mol honorablas, aquí, en Andorra, en Suiza y en Liechtenstein, eso sí.